reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Waga wózka, czy łatów go złożyć i rozłożyć, mój rozkładam jedna ręką, także mogę mieć dziecko na drugiej ręce, czy raczka jest przekładana, w którą stronę buzią będzie odwrócone dziecko czy przodem do ciebie czy nie , to chyba najważniejsze rzeczy jak dla mnie
a jaki to wozek ?

reklama
Dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy kupnie wózka gondola/spacerowka ? Jakie macie i polecacie?
A kupujesz oddzielnie czy 2 w 1?bo to bardzo wazne.Przy spacerowce z 2 w 1 nie licz ze bedzie lekka.Ja to 2szystkim odradzam.leppiej kupic gondole i sppacerowke oddzielnie.Bo np.moja tylko z gondoli korzystala do 4 miesc.pozniej spacerowka na plasko.A ze byla mega ciezka to znoszenie jej wraz z dzieckiem po 6 nawet schodkach to byla dla mnie masakra.Mam teraz spacerowke valcko baby snap 4 z drugiej reki wiec nie za miliony m9net i jestem zadowolona.Co do gondoli to zalezy czy wolisz dluzsza gondole czy wyzej czy nizej(bo widzialam ze niektore to wygladaja jak dla lalek-wtf?🤷‍♀️).

A kupujesz oddzielnie czy 2 w 1?bo to bardzo wazne.Przy spacerowce z 2 w 1 nie licz ze bedzie lekka.Ja to 2szystkim odradzam.leppiej kupic gondole i sppacerowke oddzielnie.Bo np.moja tylko z gondoli korzystala do 4 miesc.pozniej spacerowka na plasko.A ze byla mega ciezka to znoszenie jej wraz z dzieckiem po 6 nawet schodkach to byla dla mnie masakra.Mam teraz spacerowke valcko baby snap 4 z drugiej reki wiec nie za miliony m9net i jestem zadowolona.Co do gondoli to zalezy czy wolisz dluzsza gondole czy wyzej czy nizej(bo widzialam ze niektore to wygladaja jak dla lalek-wtf?🤷‍♀️).
nie znam się w ogole na wózkach wiec nie wiem jak lepiej czy 2w1 czy oddzielnie 🤦‍♀️

Dziewczyny robilyscie badanie preeklampsji w I trymestrze ciąży przy prenatalnych? Wlasnie do mnie dzwonili z kliniki, zeby potwierdzić jutrzejszy termin i pytali czy chce. A ja zielonego pojecia nie mam czy warto czy strata kasy... 🤷‍♀️

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜

Do góry