reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Waga wózka, czy łatów go złożyć i rozłożyć, mój rozkładam jedna ręką, także mogę mieć dziecko na drugiej ręce, czy raczka jest przekładana, w którą stronę buzią będzie odwrócone dziecko czy przodem do ciebie czy nie , to chyba najważniejsze rzeczy jak dla mnie
a jaki to wozek ?

reklama
Dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy kupnie wózka gondola/spacerowka ? Jakie macie i polecacie?
A kupujesz oddzielnie czy 2 w 1?bo to bardzo wazne.Przy spacerowce z 2 w 1 nie licz ze bedzie lekka.Ja to 2szystkim odradzam.leppiej kupic gondole i sppacerowke oddzielnie.Bo np.moja tylko z gondoli korzystala do 4 miesc.pozniej spacerowka na plasko.A ze byla mega ciezka to znoszenie jej wraz z dzieckiem po 6 nawet schodkach to byla dla mnie masakra.Mam teraz spacerowke valcko baby snap 4 z drugiej reki wiec nie za miliony m9net i jestem zadowolona.Co do gondoli to zalezy czy wolisz dluzsza gondole czy wyzej czy nizej(bo widzialam ze niektore to wygladaja jak dla lalek-wtf?🤷‍♀️).

A kupujesz oddzielnie czy 2 w 1?bo to bardzo wazne.Przy spacerowce z 2 w 1 nie licz ze bedzie lekka.Ja to 2szystkim odradzam.leppiej kupic gondole i sppacerowke oddzielnie.Bo np.moja tylko z gondoli korzystala do 4 miesc.pozniej spacerowka na plasko.A ze byla mega ciezka to znoszenie jej wraz z dzieckiem po 6 nawet schodkach to byla dla mnie masakra.Mam teraz spacerowke valcko baby snap 4 z drugiej reki wiec nie za miliony m9net i jestem zadowolona.Co do gondoli to zalezy czy wolisz dluzsza gondole czy wyzej czy nizej(bo widzialam ze niektore to wygladaja jak dla lalek-wtf?🤷‍♀️).
nie znam się w ogole na wózkach wiec nie wiem jak lepiej czy 2w1 czy oddzielnie 🤦‍♀️

Dziewczyny robilyscie badanie preeklampsji w I trymestrze ciąży przy prenatalnych? Wlasnie do mnie dzwonili z kliniki, zeby potwierdzić jutrzejszy termin i pytali czy chce. A ja zielonego pojecia nie mam czy warto czy strata kasy... 🤷‍♀️

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜

Do góry