to bierz 2przy kolejnym podejściu moja siostra jest w UK po invitro ,pierwsze miała darmowe i udane ,ma super córeczkę a kolejne chyba cos 1000£ podobno wychodzi.
Ahaa, ok dziękuję kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to bierz 2przy kolejnym podejściu moja siostra jest w UK po invitro ,pierwsze miała darmowe i udane ,ma super córeczkę a kolejne chyba cos 1000£ podobno wychodzi.
ile placisz za mrozenie? U mnie to jakies 350€ rok.
Przenieś zarodki do innego kraju??? Nie wiem jakie koszty
o i to jest dobra wiadomośćTak, mnie po porodzie przeszedł
o widzisz, a ja sledzie uwielbiam, a w ciazy smakowaly mi mniej. Za to mialam obsesje na punkcje kiwi i fanty Nie mam pojecia czemu
A za sushi moglam zabic
Jak tylko zaczęłam jeść normalnie, to mam fioła na punkcie truskawek, pomarańczy i oranżady z HelenyPrzeprosiłam sie ze sledziami... Jeeeeny jakie były pyszne.
Ciąża ma dużo minusów, ale to jak pyszne były śledzie to mega plus niebo w gębie
Oooo pomarańcze, zjadłam ich mnóstwo no i jabłek teżJak tylko zaczęłam jeść normalnie, to mam fioła na punkcie truskawek, pomarańczy i oranżady z Heleny
Ja dostałam w podobnym okresie tj. rozpoczęcie rozszerzania diety przy dwóch córkach. Karmiłam jedną do półtora roku, drugą 2 lata. U mnie nie wpłynęło to na laktację i nie kojarzę żadnych danych, które by wskazywały, że może to ograniczać karmienie.Dziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpa Z Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?
Waga wózka, czy łatów go złożyć i rozłożyć, mój rozkładam jedna ręką, także mogę mieć dziecko na drugiej ręce, czy raczka jest przekładana, w którą stronę buzią będzie odwrócone dziecko czy przodem do ciebie czy nie , to chyba najważniejsze rzeczy jak dla mnieDziewczyny, na co zwrócić uwagę przy kupnie wózka gondola/spacerowka ? Jakie macie i polecacie?