reklama
motylek24
Fanka BB :)
Przenieś zarodki do innego kraju??? Nie wiem jakie kosztyJa mam aż 5 ale mam tylko rok żeby je wykorzystać.. Inaczej później bym musiała bardzo dużo płacić za przechowywanie a nie będzie mnie stać i będę musiała je oddać... Raczej ich niestety nie wykorzystam..
nieagatka
o widzisz, a ja sledzie uwielbiam, a w ciazy smakowaly mi mniej. Za to mialam obsesje na punkcje kiwi i fanty Nie mam pojecia czemuPrzeprosiłam sie ze sledziami... Jeeeeny jakie były pyszne.
Ciąża ma dużo minusów, ale to jak pyszne były śledzie to mega plus niebo w gębie
A za sushi moglam zabic
Mmm sushi, też bym zjadla. Takie z upieczoną rybkąo widzisz, a ja sledzie uwielbiam, a w ciazy smakowaly mi mniej. Za to mialam obsesje na punkcje kiwi i fanty Nie mam pojecia czemu
A za sushi moglam zabic
nieagatka
ja nie zamawialam, bo sie balam, ze uzywaja nozy od surowej ryby. Ale jak mi maz raz zrobil w 2gim trym to zjadlam sama porcje taka dla 3-4 osob Alez sie pozniej zle czulamMmm sushi, też bym zjadla. Takie z upieczoną rybką
Orchidea33
Nie robcie mi smaka ja co uslysze to chce jesc
Też się boję zamawiać. A samej nie chce mi się robić leńja nie zamawialam, bo sie balam, ze uzywaja nozy od surowej ryby. Ale jak mi maz raz zrobil w 2gim trym to zjadlam sama porcje taka dla 3-4 osob Alez sie pozniej zle czulam
Aduś16
Dziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpa Z Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?
reklama
ilmenau
Kazał przeżyć a to juz chyba czwarty tydzien ze smarkami
Mozesz brac narivent, rhinoargent i wodę morską. Dla mnie najlepszy był narivent.
Przy Majce po 13 miesiacach dostałam okres, przy Bartku po 6.5 miesiącaDziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpa Z Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?
Generalnie okres nie wpływa na ilość mleka tylko moze delikatnie zmienić jego smak