TAK!Eee, czuje dziecko nawet jak mam nadprogramowe kilogramy?! No weź Ty mi tu nie rób nadziei, że to już
reklama
Ja tez mialam nadprogramowe kg a poczulam pierwsze ruchy w 14 tyg.Ciąza druga, ale pierwszą straciłam w 8 tygodniu więc nie wiem czy ma to jakies znaczenie. A szczupła nie jestem. 5 lat brania wszelkich hormonów mocno dało mi w kość i jednak mam wiecej niż powinnam miec tych kilogramów...
a jakNo no a pewnie obie się domagały wnucząt
Magda 1234
Fanka BB :)
Ciąza druga, ale pierwszą straciłam w 8 tygodniu więc nie wiem czy ma to jakies znaczenie. A szczupła nie jestem. 5 lat brania wszelkich hormonów mocno dało mi w kość i jednak mam wiecej niż powinnam miec tych kilogramów...
Magda 1234
Wiesz ja też mam wrażenie że już czuję czasami ruchy, też się zastanawiałam czy to możliwe ale najwidoczniej tak , i nie przejmuj się ja też mam schizmy czy serduszko bije
To już bedziemy mialy zawsze, takie schizy. Jak nie o serduszko to o cos innego. Zawsze będzie cosWiesz ja też mam wrażenie że już czuję czasami ruchy, też się zastanawiałam czy to możliwe ale najwidoczniej tak , i nie przejmuj się ja też mam schizmy czy serduszko bije
annemarie
Nie wiem dlaczego go w maxi cosi nie znosic,kombinujecie jak kon pod gorkaw mojej ocenie to nie kombinowanie. Ja bym dziecka tak nie zniosla. Ze tak powiem kwestia jego tylko przezycia mnie nie zadowala.
Ciesze sie, ze nic Twojemu dziecku sie nie stalo.
nieagatka
mowimy o blizniakach, ja napisalam ze w maxi cosi tyle ze 2 fotleiki na raz po schodach to wyczyn. Bo to wazy w pipNie wiem dlaczego go w maxi cosi nie znosic,kombinujecie jak kon pod gorka
annemarie
Ah co ty nie powieszja tak zasuwalam i przezylam.i po schodach i do lekarza...byla to szybsza opcja nie piep****e sie z rozkladaniem wozka dla blizniakow.mowimy o blizniakach, ja napisalam ze w maxi cosi tyle ze 2 fotleiki na raz po schodach to wyczyn. Bo to wazy w pip
reklama
nieagatka
wydawalo mi sie, ze w domu mieszkasz, a nie w bloku wiec ja tam nie wiem czy po schodach czy nie. Dla mnie jeden fotleik z 3 miesiecznym dzieckiem byl juz w ciul trudny do noszenia ze wzgledu na ciezar. Dwoch chyba bym nie dala rady choc nie probowalqmAh co ty nie powieszja tak zasuwalam i przezylam.i po schodach i do lekarza...byla to szybsza opcja nie piep****e sie z rozkladaniem wozka dla blizniakow.