reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu 🙂 wczoraj byłam na usg prenatalnym I trymestru. Doktor robił usg przez brzuch. Problem pojawił się wczoraj wieczorem i trwa nadal. Boli mnie całe podbrzusze, tak jakby było stłuczone.. czy to normalne przy usg przez brzuch? Mogę sobie jakoś pomóc?
Ja wczoraj miałam przez pochwę i brzuch i lekarz robił to bardzo delikatnie. Nic nie czułam. Myślę że lekarz trochę za mocno Cię podociskal by wszystko zobaczyć.u mnie jak nie było coś widać dr zrobiła prze pochwę .myślę że samo powinno przejść

reklama
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu 🙂 wczoraj byłam na usg prenatalnym I trymestru. Doktor robił usg przez brzuch. Problem pojawił się wczoraj wieczorem i trwa nadal. Boli mnie całe podbrzusze, tak jakby było stłuczone.. czy to normalne przy usg przez brzuch? Mogę sobie jakoś pomóc?
Przycisnal ci ta glowica od usg,to mozesz miec takie odczucia.

Hej, większość z Was pamiętam z tematu kto po in vitro :)
Jestem w 7t ciąży bliźniaczej po in vitro i jeszcze wczoraj narzekałam, że mdłości nie dają mi żyć, a dziś... czuje się dobrze. Może to kwestia, że zjadłam jeszcze w łóżku chleb z masłem. Zaczęłam się bać, że coś jest nie tak. Czy zdarzały Wam się po prostu lepsze poranki? Czy powinnam się niepokoić?
Bozeeee,ciebie to jeszcze czolg nie przejechal,ze prosisz o wiecej?😅😅😅niczym sie nie martw,ciesz chwilami spokoju.

:D jestem mocno szurnieta, chwilę czuje się lepiej to wietrzę w tym klopoty
Ja tak samo mialam, jak mialam mdlosci 7-9 tydzień to jak dzień byl bez to doszukiwalam sie najgorszego 😂 podobnie jak z bólem brzucha jak bolal to czytalam i zastanawialam sie czy to normalne a jak przestawal bolec to czarne mysli od razu dlaczgeo on nie boli 😂😂

Ja tak samo mialam, jak mialam mdlosci 7-9 tydzień to jak dzień byl bez to doszukiwalam sie najgorszego 😂 podobnie jak z bólem brzucha jak bolal to czytalam i zastanawialam sie czy to normalne a jak przestawal bolec to czarne mysli od razu dlaczgeo on nie boli 😂😂
Mam to samo 😂 jakbym czytala o sobie 😂😂

reklama
Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?

Do góry