reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pie

Piekne masz te coreczki,ale czego sie po takiej slicznej mamie.Gratulacje wielkie❤❤❤❤
Dziękuję 😍😍😍😍@fredka84 dostała ode mnie całą ksiazke na temat rozowju dzidizusia. Jeslo chodzi o napiecie to tutaj bym szla w stronę wzmożonego napięcia. Ale myślę że nic się nie dzieje. Chociaż ja jestem zawsze za tym że warto sprawdzić. Tym bardziej te napięcia. Miałaś sprawdzać bioderka, to idź sprawdź napięcie, będziesz spokojniejsza.

reklama
Nie czytaj tego za wiele, już mi wpadły mądrości jakiejś fizjomamy że spacer po nierównym terenie jest szkodliwy... ręce opadają :(
W Pl jest moda na rehabilitację wszystkiego 😁 Idziesz prywatnie do fizjoterapeuty i pyk, znajduje dziecku problem, zaprasza na rehabilitację. Ja uważam, należy obserwować,.dać dziecku czas, bardzo rzadko dzieci rozwijają się książkowo, częściej jakaś umiejętność pojawia się wcześniej, czasem później.

W Pl jest moda na rehabilitację wszystkiego 😁 Idziesz prywatnie do fizjoterapeuty i pyk, znajduje dziecku problem, zaprasza na rehabilitację. Ja uważam, należy obserwować,.dać dziecku czas, bardzo rzadko dzieci rozwijają się książkowo, częściej jakaś umiejętność pojawia się wcześniej, czasem później.
Tez to zauwazylam.Napiecie,odpiecie,niedopiecie 🤣i wedzidelko...mega modne.A i migdaly,tez od razu do wywalenia.

Dokladnie ... .moda! Wariactwo a nie moda.. A i na podcinanie wedzidelek.. jak widziałam na forum o kp że 90% dzieci po wizytach u neurologopedy kierowane było na podcięcie to soe wypisałam.. Szukanie dziury w całym i problemu na siłę

Jessssui, ja bez tego wątkutku to bym chyba zginęła w butach🥴. Dzięki dziewczyny.
A ogólnie chciałam wam napisać że dziś mam dobry dzień. Robię pierogi ruskie i mały się dziś zesrał. Jak wyczułam kupę w jego gaciach to byłam taka szczęśliwa, że prawie biegłam w skowronkach go przebierać 😂. Nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie 🤦😂😂

Jessssui, ja bez tego wątkutku to bym chyba zginęła w butach🥴. Dzięki dziewczyny.
A ogólnie chciałam wam napisać że dziś mam dobry dzień. Robię pierogi ruskie i mały się dziś zesrał. Jak wyczułam kupę w jego gaciach to byłam taka szczęśliwa, że prawie biegłam w skowronkach go przebierać 😂. Nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie 🤦😂😂
Hahaha sezon na wyczekana kupę uwazam u Ciebie za otwarty ;) A i cenzura - pierogi ukraińskie

@ilmenau raport - melatonina dziala i dziala cuda. Jestesmy na etapie 2 pobudek co jest niewyobrazalne i nadal jeszcze nie wierze, ze sie dzieje. Wyglada na to, ze naprawde miala niedobor. Mamy za soba 3 tyg podawania, tydzien przerwy i teraz jestesmy znowu w 3tyg cyklu.
A czy to jest zdrowe podawac to dziecku?
Od jakiego wieku mozna podawac?
skad te niedobory melatoniny u maluszka?

reklama
Do góry