reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak jechałam do Chin wzięłam ciut za dużo waluty, myślałam że jakieś precjoza kupię, a wróciłam z walizką suszonych owoców 🤣🤣🤣 i kasą. Mam zresztą więcej dziwnych walut, jakoś nie opłaca się wymieniać. Przecież u nas na razie nie ma wojny i liczę że nie będzie, choć nastroj mam fatalny, serio dla mnie to już za dużo, ciągle siedzę sama z dziećmi, w pracy ledwie ogarniam, wirus a teraz wojna tuż przy granicy.
Córka już śpi, mam wolny wieczór, idę wina się napić, pije w ukryciu nie lubię jak syn patrzy hehe Kurcze piszę jakbym piła codziennie 😂 a butla wina chyba otwarta z miesiąc temu.

Aaaaa chwałę się , pierwszy raz od roku zjadłam dwa paczki😱 żeby nie było że tylko pokrzywa i trawa w moim menu 🤪
Ty to Motylek dużo pozwiedzalas, co nie ❤️
I sama oprozniasz barek 😂
Też się boję tego co się dzieje. Jakby nie mogło być tak jak kiedyś 😔. Spokój, cisza, żadnych wirusów i Putinow...

reklama
pieczywo zytnie, makaron pelnoziarnisty, ryz brazowy, napojow i piwa to ze 2 lata nie pilam, ziemniaków nie lubię... tylko owoce jem w sumie z tego co napisałaś.
Masz w rodzinie cukrzyków? Chorujesz PCOS? Robiłaś kiedykolwiek krzywa INSULINOWA? Może to było przyczyną niepłodności. Przez dwa lata nie piłaś piwa???!!!! Rany ja marzę o desperadosie :p

Dokładnie to samo dziś powiedziałam mamie, zawsze mamy trochę kasy w euro, PLN i USD i ważne paszporty. No i dziś jeszcze bardziej niż przed covid żałuję, że nie wzięliśmy kredytu na mieszkanie za granicą nawet jakaś mała dziuplę typu kawalerka
Mój Łukasz chce już bilety do Szwajcarii kupować 😅 chyba muszę moje i Natalki sukienki posprzedawac ;)

Masz w rodzinie cukrzyków? Chorujesz PCOS? Robiłaś kiedykolwiek krzywa INSULINOWA? Może to było przyczyną niepłodności. Przez dwa lata nie piłaś piwa???!!!! Rany ja marzę o desperadosie :p
babci siostra ma cukrzyce, ale to chyba za daleko...
Nie mam pcos. Nigdy nie robiłam zadnej krzywej. Bo zaden lekarz nie widział wskazan. My nie mielismy stwierdzonej zadnej przyczyny bo pewnie naturalnie możemy miec dziecko. Podchodzilismy do ivf ze wzgledu na chorobe genetyczna meza, zeby przebadac zarodki.

No jakos przez rok 4 stymulacji nie wychodziło to piwo nijak... 😔

babci siostra ma cukrzyce, ale to chyba za daleko...
Nie mam pcos. Nigdy nie robiłam zadnej krzywej. Bo zaden lekarz nie widział wskazan. My nie mielismy stwierdzonej zadnej przyczyny bo pewnie naturalnie możemy miec dziecko. Podchodzilismy do ivf ze wzgledu na chorobe genetyczna meza, zeby przebadac zarodki.

No jakos przez rok 4 stymulacji nie wychodziło to piwo nijak... 😔
A tak z ciekawości ile ważyłaś przed ciążą? Bo ja 49 kg, odżywianie podobne jak u Ciebie😉

reklama
Do góry