reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W chińskiej walucie 🤔. Opowiadaj😜
Jak jechałam do Chin wzięłam ciut za dużo waluty, myślałam że jakieś precjoza kupię, a wróciłam z walizką suszonych owoców 🤣🤣🤣 i kasą. Mam zresztą więcej dziwnych walut, jakoś nie opłaca się wymieniać. Przecież u nas na razie nie ma wojny i liczę że nie będzie, choć nastroj mam fatalny, serio dla mnie to już za dużo, ciągle siedzę sama z dziećmi, w pracy ledwie ogarniam, wirus a teraz wojna tuż przy granicy.
Córka już śpi, mam wolny wieczór, idę wina się napić, pije w ukryciu nie lubię jak syn patrzy hehe Kurcze piszę jakbym piła codziennie 😂 a butla wina chyba otwarta z miesiąc temu.

Aaaaa chwałę się , pierwszy raz od roku zjadłam dwa paczki😱 żeby nie było że tylko pokrzywa i trawa w moim menu 🤪

reklama
I leki bo na pewno będą problemy z dostawą. Na paliwo i mięso wojska robią zapasy. Ej od razu się przypomina historia z papierem toaletowym.
ooo jak covid sie zaczynal to pamiętam, że zaszłam do Lidla po jakas jedną rzecz i utknelam w kolejkach ludzi z gigantycznym zapasami i tego papieru toaletowego... mąki, makarony zniknęły 🤦‍♀️

a wg mnie warto miec na wszelki wypadek trovhe gotowki w skarpecie, dowod czy nawet paszport wazny dla wszytskich czlonkow rodziny. No i auto tez bym zatankowala, bo firmom juz odmawiaja hurtowej sprzedazy wiec moze byc tak, ze beda ograniczenia tez w sprzedazy detalicznej.
Podobno Kijow oczkuje w nocy masowego ataku z powietrza…
Dokładnie to samo dziś powiedziałam mamie, zawsze mamy trochę kasy w euro, PLN i USD i ważne paszporty. No i dziś jeszcze bardziej niż przed covid żałuję, że nie wzięliśmy kredytu na mieszkanie za granicą nawet jakaś mała dziuplę typu kawalerka

nie. Wczoraj przed krzywą zjadlam ok 20. I w nocy tak mnie mdlilo ze masakra....
Ostatnie 2 badania pokazaly, ze pora kolacji u mnie chyba nie ma znaczenia 🤷‍♀️
Przypomniało mi się jak diabetolog , mówiła że to trzeba około tygodnia aby to się unormowało ale mi tylko ten pierwszy wyszedł powyżej normy a u Ciebie dwa🤔. Teraz na spokojnie powinnaś się udać się do diabetologa i on Cię pokieruje, nie ma co się denerwować , nie masz moc no przekroczonych tych wyników 😉

Przypomniało mi się jak diabetolog , mówiła że to trzeba około tygodnia aby to się unormowało ale mi tylko ten pierwszy wyszedł powyżej normy a u Ciebie dwa🤔. Teraz na spokojnie powinnaś się udać się do diabetologa i on Cię pokieruje, nie ma co się denerwować , nie masz moc no przekroczonych tych wyników 😉
no ciotka diabetolog mowi ze tylko na czczo mam przekroczone. A po 1h i 2h jest ok. Czekam teraz na wizytę u diabetologa a poki co jem zdrowo 🤦‍♀️

99fb17b5-b123-4962-8e9f-23d45d251c1b.jpg

reklama
Do góry