miętowa25
Fanka BB :)
tylko co jesc na ta kolacje zeby rano cukru nie wywalalo??Wygląda całkiem dobrze. U mnie było zdecydowanie gorzej. Troszkę diety i będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko co jesc na ta kolacje zeby rano cukru nie wywalalo??Wygląda całkiem dobrze. U mnie było zdecydowanie gorzej. Troszkę diety i będzie dobrze.
Ale przecież to nie są źle wyniki. Powiedziała bym że 3 wynik pięknie spada.Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?
Łukasz po nas przyjechał i już godzinę stoimy w kolejce żeby zatankować do pełna!!!!! Wszyscy paliwo wykupuja.
Akurat poranne cukry miałam w miarę ok. Zjedz bardzo pozną kolację, tuż przed zaśnięciem i tak przez kilka dni. Co to już zależy co lubisz, po jedzeniu cukry masz ok. Wiadomo byle nie gola kanapka. Często jadłam jogurt z płatkami i troszkę owoców. Parówki plus góra sałaty greckiej, dzis pieczony batat z sosem jogurt plus czosnek, sałata rzymska z pomidorem i serem fetą.tylko co jesc na ta kolacje zeby rano cukru nie wywalalo??
Wejdź na produkty o niskim indeksie glikemicznym. Np jaja, sery ryby zero cukru.tylko co jesc na ta kolacje zeby rano cukru nie wywalalo??
Ale zglodnialam przez twojego postaAkurat poranne cukry miałam w miarę ok. Zjedz bardzo pozną kolację, tuż przed zaśnięciem i tak przez kilka dni. Co to już zależy co lubisz, po jedzeniu cukry masz ok. Wiadomo byle nie gola kanapka. Często jadłam jogurt z płatkami i troszkę owoców. Parówki plus góra sałaty greckiej, dzis pieczony batat z sosem jogurt plus czosnek, sałata rzymska z pomidorem i serem fetą.
ale te na czczo okropne... to 3 z rzedu wynik powyzej 100.Ale przecież to nie są źle wyniki. Powiedziała bym że 3 wynik pięknie spada.
Udało się zatankować do pełna benzynę, jeszcze w baniaki. Ja to mam pecha jak nie punkcje w dzień pierwszych restrykcji, poród w covid to znowu teraz poród we wojnie. Boję się jeszcze bardziej.u mnie w Białymstoku tez kolejki....
cukru nie jem od lipca ubieglego roku.Wejdź na produkty o niskim indeksie glikemicznym. Np jaja, sery ryby zero cukru.
Ja nic nie robię. Mam 100 euro i jakieś 2 tys pl w chińskiej walucieAgdzie jesteście? U nas to samo się dzieje. Siwy też się nakręcił i pojechał zatankować. I jeszcze do bankomatu kasę wypłacać. Ja nie wiem co o tym sądzić