reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
Jak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkie 😉

Jak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkie 😉
No wlasnie moja nie ma z czego szczuplec i tak jest chuda-8600kg wazy a ma 8 miesc.Jest taka dluga ze te 74 sa w klacie szerojie ale na dlugosc male i rekawki krotkie😅

Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?

reklama
Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?
Wygląda całkiem dobrze. U mnie było zdecydowanie gorzej. Troszkę diety i będzie dobrze.

Do góry