reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
Jak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkie 😉

Jak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkie 😉
No wlasnie moja nie ma z czego szczuplec i tak jest chuda-8600kg wazy a ma 8 miesc.Jest taka dluga ze te 74 sa w klacie szerojie ale na dlugosc male i rekawki krotkie😅

Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?

reklama
Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?
Wygląda całkiem dobrze. U mnie było zdecydowanie gorzej. Troszkę diety i będzie dobrze.

Do góry