Bo tak podobno jest ze niwktore rozmiary dzieci nosza jrotko.u nas tak bylo z 68 moze 2 miesiace nosilamoja jak miala 8 miesiecy tez nosila 74. A teraz 3 miesiace do drugich urodzin ma 85cm i 12kg
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Moja tam jeszcze leginsy nosi 80 ale teraz jako 3/4. Ogólnie grubsze dzieci noszą większe rozmiary. Ja też nosiłam L a teraz S, tylko rękawki trzeba było zawijać hehemoja jak miala 8 miesiecy tez nosila 74. A teraz 3 miesiace do drugich urodzin ma 85cm i 12kg
katarzyna86
Jak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkieNo co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
No wlasnie moja nie ma z czego szczuplec i tak jest chuda-8600kg wazy a ma 8 miesc.Jest taka dluga ze te 74 sa w klacie szerojie ale na dlugosc male i rekawki krotkieJak ruszy z raczkowaniem to zeszczupleje, mój był paczek i od początku wszystko było ciasne a długość ok, natomiast teraz mimo, że dużo je np dziś na śniadanie omlet z dużego jajka i garści warzyw a potrafi i z 2 jaj zjeść to zrobił się szczupły że i 74 byłoby dobre tylko krótkie
nieagatka
moja jedt w 50 centylu wiec gruba nie jestMoja tam jeszcze leginsy nosi 80 ale teraz jako 3/4. Ogólnie grubsze dzieci noszą większe rozmiary. Ja też nosiłam L a teraz S, tylko rękawki trzeba było zawijać hehe
bazylia128
Łukasz po nas przyjechał i już godzinę stoimy w kolejce żeby zatankować do pełna!!!!! Wszyscy paliwo wykupuja.
miętowa25
u mnie w Białymstoku tez kolejki....Łukasz po nas przyjechał i już godzinę stoimy w kolejce żeby zatankować do pełna!!!!! Wszyscy paliwo wykupuja.
motylek24
Serio, nie wygląda to dobrze przestanę oglądać i czytać wiadomości, dziś cały dzień mam zmarnowany. Nie mogę skupić się na pracy.Łukasz po nas przyjechał i już godzinę stoimy w kolejce żeby zatankować do pełna!!!!! Wszyscy paliwo wykupuja.
reklama
motylek24
Wygląda całkiem dobrze. U mnie było zdecydowanie gorzej. Troszkę diety i będzie dobrze.Dobra Kochane, mam wyniki krzywej ... 101-144-116. Wstępnie wiadomo ze cukrzyca ciążowa mnie dopadła tylko co dalej poza wizyta u diabetologa? Ktoras przechodzila przez to? Faktycznie jest sie czym bardzo martwić ?