Pchełka216
Fanka BB :)
mówisz że po rd się brzuszek ma unormowac niby???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pocieszenie dziewczynom które zaraz będą rodziły pierwsze dzieciątko, niespanie dziecka to nie reguła, moja córcia od pierwszej nocy budziła się 2x na karmienie Ok 1 w nocy i po 4tej, po miesiącu budziła się tylko raz, a po kolejnym miesiącu już w ogóle. Pobudki były ok 7 rano , więc wysypialismy się z mężem, kciuki żeby wam również trafiły się takie egzemplarzeoby. Sie okaze. Po pierwszym dziecku tez nie wierzylam, ze moze tsk byc i przez tyle czasu. A okazuje sie, ze moze.
No ciezko jedt no.
Nieźle. Ja to już się nawet nie denerwuje w nocy tylko mnie to śmieszy. Wczoraj trochę przyznałam to mnie obudzily kopytka Natusi na mojej głowie na pogotowie pojechała bym już pewnie kilka razy gdyby nie Łukasz. Raz to chciałam karetkę po kryjomu z łazienki wzywać
hmm ale to co ze ma pierdy, bo nie rozumiem? Podajesz nowe rzeczy, moze roznie reagowac, ale nie widze problemu w pierdach. Ja bym nie przerwywala rozszerzabia diety, wiecej z tego moze byc zlego niz dobrego. To juz czas wprowadzsc nowe rzeczyzaczęłam ale teraz przerwałam na kilka dni bo po podaniu sloiczka miala pierdy ostre. No juz sama nie wiem...Ona zawsze w nocy jak je to potem ma pierdzimy a nad ranem Sue wierci ostro i o 5 kupa...I tak wstajemy zatem po 5..ech.
butli ani smoka nie chce...takze chyba dołączam do Twojego klubu na dłużej.
tak, u nas tak wlasnie bylomówisz że po rd się brzuszek ma unormowac niby???
ja mam dwojke dzieci, pierwsze spalo.Na pocieszenie dziewczynom które zaraz będą rodziły pierwsze dzieciątko, niespanie dziecka to nie reguła, moja córcia od pierwszej nocy budziła się 2x na karmienie Ok 1 w nocy i po 4tej, po miesiącu budziła się tylko raz, a po kolejnym miesiącu już w ogóle. Pobudki były ok 7 rano , więc wysypialismy się z mężem, kciuki żeby wam również trafiły się takie egzemplarze
No ja wiem że nie można mieć tyle szczęścia i pewnie z drugą będzie odwrotnie , ehhh damy radęja mam dwojke dzieci, pierwsze spalo.
pierdy z dzikim płaczem..O to mi chodziło. Nie no rozszerzamy, teraz po tej akcji z placzem przerwałam na weekend.hmm ale to co ze ma pierdy, bo nie rozumiem? Podajesz nowe rzeczy, moze roznie reagowac, ale nie widze problemu w pierdach. Ja bym nie przerwywala rozszerzabia diety, wiecej z tego moze byc zlego niz dobrego. To juz czas wprowadzsc nowe rzeczy
A może na noc dałaś coś wzdymajacego do jedzonka ?pierdy z dzikim płaczem..O to mi chodziło. Nie no rozszerzamy, teraz po tej akcji z placzem przerwałam na weekend.