reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kwiatku - BARDZO SERDECZNIE GRATULUJE. fajowo ze wszystko dobrze i ze mam nadzieje Ty sie dobrze czujesz razem z chlopakami. usciski dla calej trojeczki

reklama
Ptencer - Boze Swiety zostalo ci 20 dni. Jestes gotowa? Masz juz WSZYSTKO? Powodzenia kochana
Kurcze, rzeczywiscie juz tylko 20 dni:-)ciesze sie bardzo i juz nie moge sie doczekac moich kruszynek. Pokoik mamy juz urzadzony, wozeczek odebrany, ciuszki poprane i poprasowane, wiec chyba jestem gotowa:-). Jedynie lekko rozczarowana jestem, ze bedzie to CC, gdyz strasznie chcialam rodzic SN; ale niestety jedna panienka tak sie ulozyla, ze nie ma innego wyjscia

Ptencer ale super ze masz juz termin...szok jak to zleciało...dopiero co był stres z zabiegiem a juz maluszki beda z Toba :-)
Kasiu nic mi lekarz nie mowił o paracetamolu wiec nie bede brała..na szczescie juz dzisiaj czuje sie o niebo lepiej :-)

asiiek
paracetanol bez problemu mozesz brac - i tu jest chyba jak malo kiedy zgodnosc lekarzy zewszad, ze mozna to brac

ptencer
ale kurde to juz tuz tuz. zazdroszcze i nie... zazdroszcze bo juz zobaczysz swojego kochane i sie bedziesz cieszyla. nie, bo chce cala ciaze poczuc i przezyc wiec mi sie nie spieszy:)

Asiiek to super,ze czujesz się już lepiej:-)za to mnie coś łapie:-(
A ja to chciałabym zobaczyc już swoje maleństwo i nie mogę się doczekac już tej chwili:cool2:

Ptencer ale super ze masz juz termin...szok jak to zleciało...dopiero co był stres z zabiegiem a juz maluszki beda z Toba :-)
ptencer
ale kurde to juz tuz tuz. zazdroszcze i nie... zazdroszcze bo juz zobaczysz swojego kochane i sie bedziesz cieszyla. nie, bo chce cala ciaze poczuc i przezyc wiec mi sie nie spieszy:)
macie racje dziewczyny, strasznie szybko to zlecialo.
Lolitko-> delektuj sie ciaza, pierwszymi ruchami, ktore wkrotce poczujesz, widokiem malenstwa na USG-> to niezapomniane momenty:-)

reklama
Asiiek - angielscy lekarze też pozwalają brać paracetamol w ciąży ( jako jedyny lek przeciw-goraczkowy/ bólowy / przeziebieniowy).
Dziewczynki ratujcie, co jeść lub pić i w jakiś ilościach, żeby się pozbyć tych strasznych skurczy łydek, które mnie nawiedzają w nocy? :-(

Do góry