reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

lolitko ja na poczatku ciazy robilam tylko raz mocz i krew. W 19tc tez mialam usg i nic wiecej. Gdzies okolo 25tc mialam znowu badany mocz.No i teraz za tydzien ide do lekarza i wiem ze mam przyniesc mocz i zrobia mi tez badania krwi,chyba juz takie szczegolowe,bo polozna powiedziala ze wyniki mam nosic razem z karta ciazy.I to by bylo na tyle jesli chodzi o Norwegie :baffled:

reklama
Asiiek ja mam sposoby domowe:-(czyli gorąca herbatka z sokiem z czarnej porzeczki lub malin(sok najlepiej domowy) zjeśc goracego rosołku i wskoczyć do łóżeczka:-) na katar możesz stosować sol morską,jest bezpieczna dla kobiet w ciązy,troszkę ułatwia oddychanie, a jesli niepokoi cię przeziebienie to idź do lekarza

Co do badań w ciąży,to ja od 13 tc co miesiąc robię badanie moczu i morfologi.Badania typu toksoplazmoza,hiv,cytomegalia robiłam przed ivf.

dziewczyny, dzisiaj z rana dostalam smska od naszego kwiatka_lotosu nastepujacej tresci:

Godzinę temu urodziłam przez cc. 36tc. Wody odeszły mi o 1 rano. Aleks 2600 i 50cm a Damian 2300 i 49cm. Na razie nic więcej nie wiem, ale chyba jest wszystko ok.

Gratulacje Kochana jeszcze raz:-)

I jeszcze jeden smsek:. Chlopaki dostali po 9pkt w 1 minucie i 10pkt w 5minucie. Wyglada, ze wszystko z nimi dobrze i jutro dostanie chlopakow na sale.

Ostatnia edycja:
wow!!!!!!!!!!! ale super..moje gratulacje kwiatek :-):-) Fajniutkie chłopaki!!

Kasiu ja domowymi sposobami lecze sie od wczoraj...niestety tylko miodek i sok z malinek bo po cytrynie wymiotuje...byłam dzisiaj na wizycie u gina i moge tylko tą sol na katar stosowac...poza tym wszystko dobrze..maluszki ruchliwe iiii piekne....

kwiat lotosu GRATULACJE ogromne :-) najwazniejsze ze z chlopakami Ok :-)
Ja musze sie pochwalic ze bedziemy miec córeczkę. Strasznie sie ucieszyłam bo zawsze chcialam miec dziewczynke:-D juz dostalam oczopląsu od tych pięknych rzeczy w sklepach...
A jesli chodzi o mocz i krew to robie co miesiąc. A i jeszcze jedno doktorek mi powiedzial ze prawdopodobnie bede miec cesarke ze wzgledu na wąską miednice. Kurcze sama nie wiem niby zawsze chcialam a teraz jakos mam cykora i mysle o normalnym porodzie.,,
No zobavzymy jak to bedzie.
Miłego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Kwiat Lotosu gratuluję :-) w końcu będziesz mogła utulić swoje maleństwa.
Asiiek słyszałam,ze w ciąży można stosować paracetamol
Martula fajnie,ze już wiesz jak będziesz rodzić,moje koleżanki miały poród cc i sa zadowolone.Kurcze a mój gin nic nie mówi o porodzie:-( chciałabym wiedziec co i jak

reklama
Ptencer - Boze Swiety zostalo ci 20 dni. Jestes gotowa? Masz juz WSZYSTKO? Powodzenia kochana

Kwiat Lotosu- Gratuluje goraco ,i zazdroszcze ,ze masz to juz z glowy. Trzymajcie sie zdrowo cala trojka.

Do góry