No ok A co w sytuacji bliźniaków? Przecież jakoś się wychowują i niektórzy o nich marzą A dzieci bez siebie żyć nie mogą. Tak to sobie próbuje tłumaczyć
dzięki że się wypowiedziała i narazie właśnie czuje tak jak ty A co do pewnej osoby która jak zwykle wciska swoje 5 groszy niby dookoła ale na temat można się było spodziewać że będzie negowac każdy mój post więc już to nie robi na mnie wrażenia
aż się nie mogłam doczekać
Myślę że żłobek to też nie jest dobre rozwiązanie bo wtedy dziecko przynosi choroby do domu. Ja 2 go dziecka nie planowałam ale mam zamiar teraz ponieść konsekwencje i dać z siebie 100 procent. Myślę że moje przerażenie i wątpliwości w końcu jakoś ujarzmie i o swoje się z obecną sytuacja
nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem w takiej sytuacji ale już teraz wiem że przy najbliższej okazji się chyba wysterylizuje
chciała bym jeszcze raz zwrócić uwagę na to że naprawdę moje komórki już były do niczego acwrecz tragiczna jakość że wzgledu na wysokie amh. Mam nadzieję że komuś da to nadzieję bo gdybym wcześniej o takiej sytuacji słyszała to napewno podniosło by mnie to na duchu.