nieagatka
Fanka BB :)
Malo mowi? Ale w normie? Bo to juz taki czas, ze jeśli faktycznie dziecko malo mowi to warto odwiedzić logopede. Oczywiście nie chce straszyć ani nic takiego, ale po prostu warto miec to na uwadze.Córeczka ma się bardzo dobrze, mało mówi i jeszcze z pieluchą lata[emoji23] łobuz z niej się robi i nie da sobie w kaszę dmuchać. Jest naprawdę fajnym dzieckiem, zwinna i sprytna jeszcze bardziej w porównaniu do swojego brata[emoji23] już nie wspominając rówieśników. Skończyłam karmić jakiś miesiąc temu.
Do transferu podeszłam bo nie wyobrażam sobie oddać zarodek. Wzięłam na klatę , co ma być to będzie. Transfer był bolesny , krwawiłam, także wiedziałam szansa była minimalna. Teraz po urlopie widzę jak na dłoni, wystarczy nam dzieci[emoji41]
Córka chodzi do żłobka i nie planuje przenosić jej do przedszkola, znaczy chodzi na tydzień a potem chora[emoji23] Poczekam na państwowe przedszkole, bardzo zależy mi na kuchni, znaczy aby wszystke posiłki były robione na miejscu.
Co u was? Jak idzie odpieluchowanie? No i jak reakcja na rodzeństwo, w dalszym ciągu jest ok.
I dalej Ci tak choruje? Juz powinno byc zdecydowanie lepiej, bo przecież troche do tego zlobka chodzi, nie?