Pchełka216
Fanka BB :)
dziewczyny macie jakieś sprawdzone już w boju listy wyprawki itp?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystałam z tego. Nie trzymalam się scisle, ale to dawalo mi pojecie czego potrzebujedziewczyny macie jakieś sprawdzone już w boju listy wyprawki itp?
Tak, zaczelam brac. Wezme przez 4 dni i odstawie. A przy krążku musiałaś cały czas dopochwowo coś brać? Jaki probiotyk doustnie można brać?Aplikuj lek, nie warto czekać. Akurat nie miałam tego środka ale po założeniu krążka przerobiłam różne specyfiki. Brałam też cały czas doustnie probiotyk.
Niestety przy krążku miałam infekcje za infekcją. Tłumiłam tylko te bakterie czy grzyby biorąc co jakiś czas 3_4 czasem więcej globulek. Chwila poprawy, znowu biocenoza 3-4 grupa. Brałam jakieś szpitalne leki, potem już prosiłam o recepty na nowoczesne specyfiki, brałam piamofucin, macmiror, gynazol tyle pamiętam probiotyk doustny otrzymywałam w szpitalu przez cały czas czyli trzy miesiące. Niestety żadnych dopochwowych probiotyków nie mogłam brać, od razu uczulenie.Tak, zaczelam brac. Wezme przez 4 dni i odstawie. A przy krążku musiałaś cały czas dopochwowo coś brać? Jaki probiotyk doustnie można brać?
Moze to tylko przepowiadajace?A nawet jesli to kochana to juz bedzie pozny wczesniak.Mam nadzieje ze jefnak to tylko skurcze przepowiadajace.Trzymaj sieHej dziewczyny, chyba mi się zaczęły skurcze.. Boje sie Jeszcze miesiąc i 2 dni do porodu... Zaczynam panikować...
Moze to tylko przepowiadajace?A nawet jesli to kochana to juz bedzie pozny wczesniak.Mam nadzieje ze jefnak to tylko skurcze przepowiadajace.Trzymaj sie
A to pewno skurcze Braxtona,macica cwiczyMam nadzieję że przepowiadające, dziękuję kochana
Jeju znow straszysz Ja tu mogę zapomnieć o dostępie do tyłu badań. Chociaż co miesiąc jakieś badania krwi i moczu położne mi robią ale wgląd w wyniki nie mam wiec nawet nie wiem co badaja... W poniedziałek jadę do szpitala na wywiad z konsultantem od problemów z szyjka, mam wypis że szpitala z pierwszej ciąży po założeniu szwu, dołożę trochę dramaturgii to może się mną zajmąNiestety przy krążku miałam infekcje za infekcją. Tłumiłam tylko te bakterie czy grzyby biorąc co jakiś czas 3_4 czasem więcej globulek. Chwila poprawy, znowu biocenoza 3-4 grupa. Brałam jakieś szpitalne leki, potem już prosiłam o recepty na nowoczesne specyfiki, brałam piamofucin, macmiror, gynazol tyle pamiętam probiotyk doustny otrzymywałam w szpitalu przez cały czas czyli trzy miesiące. Niestety żadnych dopochwowych probiotyków nie mogłam brać, od razu uczulenie.
Jeszcze dodam że ciągle miałam wymazy, leki, crp i tak przez trzy miesiące. Jakoś dało się funkcjonować. Bywały nawet czyste wymazy. Reagowałam od razu jak tylko zaczynało się coś dziać, przy krążku i sączących się wodach nie było żartów.
Poloz sie na lewym boku i odpoczywaj. Albo wez dwlikatnie ciepły prysznic. Powinno sie uspokoic.Hej dziewczyny, chyba mi się zaczęły skurcze.. Boje sie [emoji2356] Jeszcze miesiąc i 2 dni do porodu... Zaczynam panikować...