Ja właśnie nakładek/kapturków nie miałam. W moim przypadku uratowały mi karmienie, dziewczyna obok z łóżka miała nowe nieużywane. Mój Michał w ogóle nie umie złapać mojego sutka. Takze kapturki dla mnie teraz to nr jeden w torbie do szpitalaTeraz dopiero odczytalam Mam te pampresy mam tez lanoline na sutki i jescze kupilam te sylikonowe nakładki na sutki.
reklama
Ja mam czajnik z termometrem i bardzo się przydaje, nawet jak karmię piersią to używam chociażby to podgrzania wody do kaszki.No a jak jedziesz gdzies dalej to jak wtedy? Bo my napewno bedziemy gdzies jezdzic zwlaszcza do Poznania do brata Łukasza. Bedziemy robic przerwy co pol godziny Wiesz ta kolyska to tak poporstu jest bo jest a jak by jej nie bylo to by nie bylo Nie jest to dla nas czyms szcegolnym czy uwzglednionym przy wyborze - chodzi przede wszystkim o sam fotelik. Ciesz sie ze juz mam za soba tego typu zakupy Jeszcze wczoraj dokupilam takie ostatnie juz pierdoly i wydaje sie ze mam juz wszystko Kupilam sobie zapas takich woreczkow pachnacych na pampresy, trzy przescieradla do łózeczka, podkłady pod przescieradla i na przewijak, ja znalazlam jakis podgrzewcaz do butelek to Łukasz byl zly ze mu nie pokazalam i ze jakies goo....wienko kupilam i znalazl wczoraj i kupil czajnik z termometrem, w ktorym mozesz sobie nastawiac wode np na 40 stopni - fajny i chyba ma racje ze taki sie bardziej przyda.
Czajnik Philips Avance Collection HD9359/90 1,7l 2200W Regulacja temperatury
Czajnik bezprzewodowy Philips Avance Collection HD9359/90 1,7l 2200W Regulacja temperatury w RTV EURO AGD. Pojemność: 1,7 l, Moc: 2200 W, Wykonanie: stal nierdzewna, Regulacja temperatury: tak... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
ilmenau
Fanka BB :)
No a jak jedziesz gdzies dalej to jak wtedy? Bo my napewno bedziemy gdzies jezdzic zwlaszcza do Poznania do brata Łukasza. Bedziemy robic przerwy co pol godziny Wiesz ta kolyska to tak poporstu jest bo jest a jak by jej nie bylo to by nie bylo Nie jest to dla nas czyms szcegolnym czy uwzglednionym przy wyborze - chodzi przede wszystkim o sam fotelik. Ciesz sie ze juz mam za soba tego typu zakupy Jeszcze wczoraj dokupilam takie ostatnie juz pierdoly i wydaje sie ze mam juz wszystko Kupilam sobie zapas takich woreczkow pachnacych na pampresy, trzy przescieradla do łózeczka, podkłady pod przescieradla i na przewijak, ja znalazlam jakis podgrzewcaz do butelek to Łukasz byl zly ze mu nie pokazalam i ze jakies goo....wienko kupilam i znalazl wczoraj i kupil czajnik z termometrem, w ktorym mozesz sobie nastawiac wode np na 40 stopni - fajny i chyba ma racje ze taki sie bardziej przyda.
Czajnik Philips Avance Collection HD9359/90 1,7l 2200W Regulacja temperatury
Czajnik bezprzewodowy Philips Avance Collection HD9359/90 1,7l 2200W Regulacja temperatury w RTV EURO AGD. Pojemność: 1,7 l, Moc: 2200 W, Wykonanie: stal nierdzewna, Regulacja temperatury: tak... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
Poczytaj na mamafizjoterapeuta.pl o jeździe w foteliku. Noworodek może max 30 minut, dziecko od 3 miesiąca 2h. Nie zaleca się fotelika jako zastępstwo gondoli na spacerach, bo tam jest wymuszona pozycja i spada saturacja krwi. Z dłuższymi wyjazdami u maluszka bym uważała, większe dziecko ok.
@nieagatka tatuaz meeegaaa!!!
Mam ten sam fotelik i jedyne co w nim dobrego to ze jest bezpieczny bo reszta porażka.No ale bezpieczeństwo jest tutaj najważniejsze ale i wygoda dla dziecka.Puki malutkie ok .Montowaliście juz w aucie jak leży na bazie?U mnie w aucie średnio leży i strasznie się rusza ale ponoc norma przy nim .Nonja juz bym go 2 raz nie kupila i juz sie ciesze ze zmieniam za niedługo na wiekszy
Piekny wózek@Kasiekt @katarzyna86 wrzucam zdjecia swojego @nieagatka ja mam jednak fotelik z cybex i mam ta baze. Ten wozek ma jeszcze kilka gadzetow jakis pokrowiec na nozki, jakis przeciwdeszczowy jaka moskitiera, kubek i duzo takich ******* no ale za tą cene bo łącznie to nas prawie 5 tysi (tesciow) kosztowalo to vos tam dorzucili. Kolor na zywo jest zupelnieinny i bardzo piekny zreszta kazdemu podoba sie co innego. Ja mam dokladnie taki jaki chcialam Jest bardzo wygodny, ma super amortyzatory, pasy kilkupunktowe, wszystko sie reguluje od zagłówków po wszystkie raczki itd. Spacerowka ma jeszcze ten taki pałąg po srodku ale jeszcze nie zamontowalam
Pchełka216
oswiećcie mnie o co chodzi z tą bazą? ona jakoś na stałe jest montowana? czy to też na niej się przekreca fotelik żeby łatwiej dziecko wyjac tak?
Mam ten sam fotelik i jedyne co w nim dobrego to ze jest bezpieczny bo reszta porażka.No ale bezpieczeństwo jest tutaj najważniejsze ale i wygoda dla dziecka.Puki malutkie ok .Montowaliście juz w aucie jak leży na bazie?U mnie w aucie średnio leży i strasznie się rusza ale ponoc norma przy nim .Nonja juz bym go 2 raz nie kupila i juz sie ciesze ze zmieniam za niedługo na wiekszy
nieagatka
Baza isofix. Nie montujesz fotelika pasem samochodowym tylko na isofix i jak chcesz go wypiac to.robisz to jednym kliknieciem, nie ruszajac np spiacego dziecka. Bardzo wygodne, polecam [emoji4]oswiećcie mnie o co chodzi z tą bazą? ona jakoś na stałe jest montowana? czy to też na niej się przekreca fotelik żeby łatwiej dziecko wyjac tak?
Edit: jak juz niejednokrotnie pisalam - jesli ktoras kompletujac wyprqwke bedzie zaitenersowa rzeczami z drugiej ręki - dajcie znac. Mam sporo rzeczy, ktorych juz nie uzywam. Fotelik z baza chociażby za max 2 miechy pojdzie w odstawkę, a możliwe ze i wczesniej.
Ostatnia edycja:
katarzyna86
Ja aktualnie poluje na używaną karuzelę z projektorem do łóżeczka . Może napisz co tam masz to ktoś się skusiBaza isofix. Nie montujesz fotelika pasem samochodowym tylko na isofix i jak chcesz go wypiac to.robisz to jednym kliknieciem, nie ruszajac np spiacego dziecka. Bardzo wygodne, polecam [emoji4]
Edit: jak juz niejednokrotnie pisalam - jesli ktoras kompletujac wyprqwke bedzie zaitenersowa rzeczami z drugiej ręki - dajcie znac. Mam sporo rzeczy, ktorych juz nie uzywam. Fotelik z baza chociażby za max 2 miechy pojdzie w odstawkę, a możliwe ze i wczesniej.
nieagatka
Nie mam i nie mialam. Od początku u nas lozeczko bylo do spania. Projektor kupilismy dopiero starszej.Ja aktualnie poluje na używaną karuzelę z projektorem do łóżeczka [emoji846]. Może napisz co tam masz to ktoś się skusi [emoji846]
Mam:
Maxi Cosi Pebble z baza isofix
Bujaczek Kinderkraft 5w1
Laktator Avent elektryczny uzywany 3 dni Wozek Cybex Balios S (gondola + spacerowka) - chcialabym jeszcze ze 2 miesiace pouzywac
Ppdgrzewacz do butelek Jane
Monitor oddechu Babysense 5
Pewnie z drobniejszych rzeczy znalazloby sie duzo wiecej. Wszytsko jest albo prawie nieuzywane jak laktator czy ppdgrzewacz, albo w naprawde bardzo dobrym stanie.
Jakby co to dajcie znac.
reklama
katarzyna86
O to widzisz szkoda, że nie wiedziałam wcześniej bo około miesiąc temu kupiłam używany laktator Avent i monitor oddechu 5.Nie mam i nie mialam. Od początku u nas lozeczko bylo do spania. Projektor kupilismy dopiero starszej.
Mam:
Maxi Cosi Pebble z baza isofix
Bujaczek Kinderkraft 5w1
Laktator Avent elektryczny uzywany 3 dni Wozek Cybex Balios S (gondola + spacerowka) - chcialabym jeszcze ze 2 miesiace pouzywac
Ppdgrzewacz do butelek Jane
Monitor oddechu Babysense 5
Pewnie z drobniejszych rzeczy znalazloby sie duzo wiecej. Wszytsko jest albo prawie nieuzywane jak laktator czy ppdgrzewacz, albo w naprawde bardzo dobrym stanie.
Jakby co to dajcie znac.
Również polecam kupowanie niektórych rzeczy z 2 ręki jeżeli są w dobrym stanie. Ostatnio kupiłam za 30zł fajny przewijak na łóżeczko jeszcze w folii nierozpakowany. Popatrzę na bujak bo też chcieliśmy kupić.