No a jak jedziesz gdzies dalej to jak wtedy? Bo my napewno bedziemy gdzies jezdzic zwlaszcza do Poznania do brata Łukasza. Bedziemy robic przerwy co pol godziny
Wiesz ta kolyska to tak poporstu jest bo jest a jak by jej nie bylo to by nie bylo
Nie jest to dla nas czyms szcegolnym czy uwzglednionym przy wyborze - chodzi przede wszystkim o sam fotelik. Ciesz sie ze juz mam za soba tego typu zakupy
Jeszcze wczoraj dokupilam takie ostatnie juz pierdoly i wydaje sie ze mam juz wszystko
Kupilam sobie zapas takich woreczkow pachnacych na pampresy, trzy przescieradla do łózeczka, podkłady pod przescieradla i na przewijak, ja znalazlam jakis podgrzewcaz do butelek to Łukasz byl zly ze mu nie pokazalam i ze jakies goo....wienko kupilam i znalazl wczoraj i kupil czajnik z termometrem, w ktorym mozesz sobie nastawiac wode np na 40 stopni - fajny i chyba ma racje ze taki sie bardziej przyda.
Czajnik bezprzewodowy Philips Avance Collection HD9359/90 1,7l 2200W Regulacja temperatury w RTV EURO AGD. Pojemność: 1,7 l, Moc: 2200 W, Wykonanie: stal nierdzewna, Regulacja temperatury: tak... Zobacz w RTV EURO AGD!
www.euro.com.pl