reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No jeszcze nie.Nie mam gdzie trzymac narazie.A wogole to juz mam na oku 2 wiec musze sie do sklepu z mezem wybrac zeby zobaczyc na zywo ale to po Wielkanocy jak dostaniemy euro od szwagierki😉
No ja mega zaryzykowalam bo nie widzialam na zywo i troche sie balam - ale ogladalam cala mase filmikow z tym modelem zeby porownac chociaz kolory. I tak jest troche ciemniejszy niz na zdjeciach i filmikach ale mi sie mega podoba ;)

Chyba Aton 5 - tak jest na tej meetce - fotelik jest super i pelni funkcje kołyski ;) Fajnie bo moge go sobie zamontowac na stelaz ;) Stacja tez super - jest ciezka ale przeciez to montujesz do samochodu i gotowe - fajnie bo mozna montowac fotelik do stacji od razu z dzidziusiem ;)
Z ta kołyska to nie wiem, bo niemowle w fotleiku nie powinno spedzac wiecej niz 30min ciagiem, bo moze miec problemy z oddychaniem, ze wzgledu na pozycje - nie lezy plasko.

Z ta kołyska to nie wiem, bo niemowle w fotleiku nie powinno spedzac wiecej niz 30min ciagiem, bo moze miec problemy z oddychaniem, ze wzgledu na pozycje - nie lezy plasko.
No a jak jedziesz gdzies dalej to jak wtedy? Bo my napewno bedziemy gdzies jezdzic zwlaszcza do Poznania do brata Łukasza. Bedziemy robic przerwy co pol godziny ;) Wiesz ta kolyska to tak poporstu jest bo jest a jak by jej nie bylo to by nie bylo ;) Nie jest to dla nas czyms szcegolnym czy uwzglednionym przy wyborze - chodzi przede wszystkim o sam fotelik. Ciesz sie ze juz mam za soba tego typu zakupy ;) Jeszcze wczoraj dokupilam takie ostatnie juz pierdoly i wydaje sie ze mam juz wszystko ;) Kupilam sobie zapas takich woreczkow pachnacych na pampresy, trzy przescieradla do łózeczka, podkłady pod przescieradla i na przewijak, ja znalazlam jakis podgrzewcaz do butelek to Łukasz byl zly ze mu nie pokazalam i ze jakies goo....wienko kupilam i znalazl wczoraj i kupil czajnik z termometrem, w ktorym mozesz sobie nastawiac wode np na 40 stopni - fajny i chyba ma racje ze taki sie bardziej przyda.

No a jak jedziesz gdzies dalej to jak wtedy? Bo my napewno bedziemy gdzies jezdzic zwlaszcza do Poznania do brata Łukasza. Bedziemy robic przerwy co pol godziny ;) Wiesz ta kolyska to tak poporstu jest bo jest a jak by jej nie bylo to by nie bylo ;) Nie jest to dla nas czyms szcegolnym czy uwzglednionym przy wyborze - chodzi przede wszystkim o sam fotelik. Ciesz sie ze juz mam za soba tego typu zakupy ;) Jeszcze wczoraj dokupilam takie ostatnie juz pierdoly i wydaje sie ze mam juz wszystko ;) Kupilam sobie zapas takich woreczkow pachnacych na pampresy, trzy przescieradla do łózeczka, podkłady pod przescieradla i na przewijak, ja znalazlam jakis podgrzewcaz do butelek to Łukasz byl zly ze mu nie pokazalam i ze jakies goo....wienko kupilam i znalazl wczoraj i kupil czajnik z termometrem, w ktorym mozesz sobie nastawiac wode np na 40 stopni - fajny i chyba ma racje ze taki sie bardziej przyda.

Dokładnie tak, robi sie przerwy. Przez pierwsze 3 miesiące naprawdę trzeba z tym uwazac.
Co do woreczkow to ja kupuje te dla psow, tez sa perfumowane i kosztuje grosze, a nie jak te dla bobasow [emoji1787] Moj podgrzewacz leży w szafie, nie uzywalam, bo mnie denerwowal. Na noc wode mialam w kubku termicznym, mam z tych które trzymaja temp po 8-10h.
Ale czajnik spox sprawa.

reklama
Dokładnie tak, robi sie przerwy. Przez pierwsze 3 miesiące naprawdę trzeba z tym uwazac.
Co do woreczkow to ja kupuje te dla psow, tez sa perfumowane i kosztuje grosze, a nie jak te dla bobasow [emoji1787] Moj podgrzewacz leży w szafie, nie uzywalam, bo mnie denerwowal. Na noc wode mialam w kubku termicznym, mam z tych które trzymaja temp po 8-10h.
Ale czajnik spox sprawa.
Ale jazda - patrz ze nie pomyslalam z takimi woreczkami. Mysle ze te co kupilam satrcza mi na dluzej ale teraz juz bede patrzyla za tymi dla psow ;) Nie mam jeszcze jednej rzeczy i planuje dzisiaj kupic moze w action albo pepco - chodzi o pojemnik zamykany na pieluchy - kupie jakis zwykly chyba plastikowy byleby byl zamykany ;)

Ostatnia edycja:
Do góry