bazylia128
Fanka BB :)
Nie wiem Wysle ci pozniej całą metke@bazylia128 a jaku masz model fotelika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem Wysle ci pozniej całą metke@bazylia128 a jaku masz model fotelika?
Pochwale sie prezentem na Dzien Kobiet, bo jestem mega zadowolona [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1244220
cudoPochwale sie prezentem na Dzien Kobiet, bo jestem mega zadowolona [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1244220
Jest Lili, musiala byc tez Inka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]@nieagatka nie chwal sie takimi rzeczami bo zaraz sama bede chciala [emoji8][emoji8][emoji8]
Trafiłam tu przypadkowo i zobaczyłam Twój tatuaż. Piękny, sama projektowała ?Przepraszam, że się Wam tu wcinam. Mogłabyś pokazać ten z Lili, jestem mega ciekawa, może być na priv z góry dziękiJest Lili, musiala byc tez Inka [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Lili to moj pierwszy tatuaz wiec jest całkiem zwyczajny, ale bardzo podobalo mi sie wykonanie (czystosc i delikatnosc linii) wiec wrocilam do tego samego tatuazysty. Przyszlam, powiedzialam, ze chciałabym imię corki wpisane w serce, po 10min wrocil do mnie z takim rysunkiem, dokładnie tym czym chcialam [emoji3059]Trafiłam tu przypadkowo i zobaczyłam Twój tatuaż. Piękny, sama projektowała ?Przepraszam, że się Wam tu wcinam. Mogłabyś pokazać ten z Lili, jestem mega ciekawa, może być na priv z góry dzięki
A ja tu widze sexi ramie Ty chyba z tych co tak sonbie wkrecaja ze musza sie odchudzacLili to moj pierwszy tatuaz wiec jest całkiem zwyczajny, ale bardzo podobalo mi sie wykonanie (czystosc i delikatnosc linii) wiec wrocilam do tego samego tatuazysty. Przyszlam, powiedzialam, ze chciałabym imię corki wpisane w serce, po 10min wrocil do mnie z takim rysunkiem, dokładnie tym czym chcialam [emoji3059]
Zobacz załącznik 1244253