Jestem dzisiaj pozno bo weszlam dopiero o 19:00. Wszystko jest dobrze Natalka ma juz 1,5 kg, wiekowo zgadza sie z transferem co do dnia Szyjka macicy juz nie grozna jak powiedzial w tym tygodnia a i tak jest tak głęboka ze recznie nie mogl dosiegnac Mialyscie racje !!!!! Na anemie nic nie dostalam tylko dieta - zielona pietruszka i sok z porzeczki Jesli chodzi o leukocytoze to w ciazy takie wyniki sa mozliwe ale one sie jeszcze pogorsza i wyniki do powtorzenia a za 3 tygodnie kontrola i wtedy leki Dlugo ja badal, mierzyl Powiedzial to samo co poprzedni malutka jest ulozona posladkowo i miednicowo wiec napewno cesarka poza tym mowil ze u mnie to bylo wiadomo od poczatku, ze po tylu poronieniach on mi cesaarki nie odmowi Dostalam nr do poloznej i mam sie skontaktowac co dokladnie wziac do szpitala. Mala mi bardzo uciska na przepone i jak mam duszniosci do wtedy tzreba lezec na lewym boku Leki caly czas bez zmian i fraxi i acard i caly prog dopchowowo i doustnie i dopegyt na cisnienie. Ucieszyl sie bardzo z krzywej cukrowej nawet cos tam pozartowal o podatku Mam nie robic nic na sile, lezec, odpoczywac, jesc normalnie
To super