Ja sokow z buraka nie tkne ale gotuje np.zupe lub pieke i do salatki dodaje.No wlasnie Łukasz mi nakupil tych sokow z buraka i czarnej porzczki. Niedobre to ale pije Mysle ze moze dostane jakis specyfik z zelazem. Tyyyle sniegu u nas napadalo Ja caly czas mialam jakies bakterie w moczu ale sie jakos z nimi rozprawilismy. Bralam 4 saszetki symural ca 4 dni a pozniej furaginum 3x1 i teraz jest czysto. Ja mam katara ale w ta druga strone - ciagle jestem pozapychana. Smieznie juz wygladam bo dupka taka malutka a tu taki bebenek wielki Moj cukier na czczo to 79 wiec chyba teraz przegielam w druga strone. Fajny ten twoj mazi ty musisz go bardzo kochac Lubie jak sie tak pary kochaja U nas przed ciaza bylo tak bardzo dynamicznie a teraz tez sie bardzo uspokoilo - on tak wszystko do siebie bardzo mocno bierze i widze po nim ze czuje sie coraz bardziej spelniony Wybralas juz imie?
Imie wybral maz i bedzie MichalinaU nas bylby problem z meskim imienuem dla dziewczynki to od dawna bylo wybrane.
Meza kocham bardzo on mnie tak rozczula.Jak ide sie obok polozyc na kanape przy tv i jest malo miejsca i mowie zeby sie podsunal bo "twoja corka sie nie zmiesci" to jak widze ta radosc na jego twarzy to wierz mi kocham go jeszcze bardziej.On sie tak o nas martwi ze kiedys mowilam do niego ze jest drewnem emocjonalnym to teraz zmienilam zdanie.
Teraz jedtem na etapie ohladania na youtube filmikow jak pielegnowac dziecko,jak kapac,przewijac itp.O porodzie nie wspone boje sie jak diabli to wzzystko mnue przeraza