reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę że przewija się temat fotelików 😉 mój mały kończy za tydzień pół roku i powiem Wam że już powoli zastanawiam się nad drugim fotelikiem 🙊waży już 10 kg i ma 72 cm, a ciuszki niektóre 80 nawet nosi, ciężko mi go wbić w ten fotelik, a mamy cybexa z bazą i właśnie zastanawiam się nad Cybex Sirona Z i-Size, miał ktoś?
@Dakita30 a jak tam Twoja pociecha rośnie?😉

reklama
Widzę że przewija się temat fotelików [emoji6] mój mały kończy za tydzień pół roku i powiem Wam że już powoli zastanawiam się nad drugim fotelikiem [emoji87]waży już 10 kg i ma 72 cm, a ciuszki niektóre 80 nawet nosi, ciężko mi go wbić w ten fotelik, a mamy cybexa z bazą i właśnie zastanawiam się nad Cybex Sirona Z i-Size, miał ktoś?
@Dakita30 a jak tam Twoja pociecha rośnie?[emoji6]
Majac baze to chyba najrozsądniejszy i najbardziej ekonomiczny wybór. Cybex to dobre foteliki. On jest obrotowy, nie?

Widzę że przewija się temat fotelików 😉 mój mały kończy za tydzień pół roku i powiem Wam że już powoli zastanawiam się nad drugim fotelikiem 🙊waży już 10 kg i ma 72 cm, a ciuszki niektóre 80 nawet nosi, ciężko mi go wbić w ten fotelik, a mamy cybexa z bazą i właśnie zastanawiam się nad Cybex Sirona Z i-Size, miał ktoś?
@Dakita30 a jak tam Twoja pociecha rośnie?😉
A dziękujemy, rośniemy zdrowo 🙂 my fotelik czyli łupinie i ten następny kupilysmy za jednym zamachem, bo była promocja, a mam avionaut Pixel, ten najlzszejszy z bazą 🙂
W sumie nie wiem co napisać, ważenie przy szczepieniu 15.12, miał 4 miesiące i 7300 i 65cm. Gondola może jeszcze w miesiąc i pójdzie w odstawkę, no i jeszcze z miesiąc i rozszerzanie diety, na samą myśl jestem zmęczona, bo ja trzymam się z daleka od kuchni więc najchętniej bym piersią tylko karmiła cały czas 😁

Ostatnia edycja:
A dziękujemy, rośniemy zdrowo [emoji846] my fotelik czyli łupinie i ten następny kupilysmy za jednym zamachem, bo była promocja, a mam avionaut Pixel, ten najlzszejszy z bazą [emoji846]
W sumie nie wiem co napisać, ważenie przy szczepieniu 15.12, miał 4 miesiące i 7300 i 65cm. Gondola może jeszcze w miesiąc i pójdzie w odstawkę, no i jeszcze z miesiąc i rozszerzanie diety, na samą myśl jestem zmęczona, bo ja trzymam się z daleka od kuchni więc najchętniej bym piersią tylko karmiła cały czas [emoji16]
Ja wracam powoli do pracy, ok 10h tygodniowo prywatnie pacjentów będę przyjmować.
A to moje świąteczne serduszko kochane [emoji4]
Zobacz załącznik 1222613

Zawsze mozesz podawac sloiki, wtedy w kuchni bedziesz tylko po to, zeby podgrzać [emoji6]

A dziękujemy, rośniemy zdrowo 🙂 my fotelik czyli łupinie i ten następny kupilysmy za jednym zamachem, bo była promocja, a mam avionaut Pixel, ten najlzszejszy z bazą 🙂
W sumie nie wiem co napisać, ważenie przy szczepieniu 15.12, miał 4 miesiące i 7300 i 65cm. Gondola może jeszcze w miesiąc i pójdzie w odstawkę, no i jeszcze z miesiąc i rozszerzanie diety, na samą myśl jestem zmęczona, bo ja trzymam się z daleka od kuchni więc najchętniej bym piersią tylko karmiła cały czas 😁
Ja wracam powoli do pracy, ok 10h tygodniowo prywatnie pacjentów będę przyjmować.
A to moje świąteczne serduszko kochane 😊
Zobacz załącznik 1222613

Śliczniutki 🙂 my mamy dość sporą gondolę, ma 80 cm więc myślę że może jeszcze miesiąc dwa damy w niej radę 😆ja właśnie 3 dni temu zaczęłam rozszerzać Tymkowi dietę, póki co marchewka i brokuł za nami 😉 ale na razie śmiesznie je, wygląda tak jak kot pijący mleko 😆ja jeżeli wrócę do pracy to myślę że jakoś we wrześniu, żłobek wzrazie czego mam na oku😉

Śliczniutki 🙂 my mamy dość sporą gondolę, ma 80 cm więc myślę że może jeszcze miesiąc dwa damy w niej radę 😆ja właśnie 3 dni temu zaczęłam rozszerzać Tymkowi dietę, póki co marchewka i brokuł za nami 😉 ale na razie śmiesznie je, wygląda tak jak kot pijący mleko 😆ja jeżeli wrócę do pracy to myślę że jakoś we wrześniu, żłobek wzrazie czego mam na oku😉
Sama gotujesz czy słoiczki?
Wybacz za prostotę pytania, ale jeszcze nie czytałam 😛 jak się gotuje w sensie ile marchewkę? I później się ściera na tacce i podaje? Czy ty podajesz od razu gotowane kawałki w sensie BLW?

Sama gotujesz czy słoiczki?
Wybacz za prostotę pytania, ale jeszcze nie czytałam [emoji14] jak się gotuje w sensie ile marchewkę? I później się ściera na tacce i podaje? Czy ty podajesz od razu gotowane kawałki w sensie BLW?
Masz blender? Gotujesz do miekkosci w wodzie albo na parze, blendujesz z odrobinka wody zeby uzyskac taka konsystencje jak chcesz, odrobina oliwy lub masla i podajesz. Latwizna.

reklama
Do góry