reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czemu to nie używasz? Jest nie praktyczny ?
Jakos tak niby trzymalam na specjalne okazje, a potem zalozylam raz na chrzciny i okazje sie skonczyly [emoji38][emoji38]A Inka do 4go miesiąca byla niesmoczkowa, a potem od razu zalozylam jej taki, bo odpina ciagle wiec jak zginie to zginelo, a tous mase kasy kosztuje to byloby szkoda[emoji2358][emoji2358]
I dopiero przypomnialam sobie, ze to mam teraz jak byla gadka o prezentach
IMG_20210102_181308.jpeg

Moge sprzedac jesli chcesz, ja nie uzywam. Masz tu fote.
Z takich rzeczy, ktore mi na mysl przychodzą jako pierwsze to mam maxi cosi z baza, laktator elektryczny avent, monitor oddechu babysense V, balancin Kinderkraft, szumis - zs pol roku juz tego potrzebowac nie bede [emoji6]
A co do fotelika to poczekaj, ten ktory masz jeszcze Marcelinie z rok posłuży, a to bardzo dobry fotelik, szkoda zmieniac za wczesniw. Moja Lilka ma teraz 101 i 17,8kg. Wlasnie jestem na etapie szukania kolejnego, chyba zostanieny przy Britaxie, ale to Ci jeszcze powiem, bo zwazylam ja wczoraj i panika, ze trzeba juz zmieniać [emoji2358][emoji2358]
Tak mam nadzieję że jeszcze z rok pojeździć i potem odda siostrze .
Mam maxi cosi z bazą pożyczyłam koleżance i odda teraz .
Szumisia ma Marcys może pożyczy mam nadzieję 😁
Laktator ....hm mm prowadzę jeszcze bitwe z myślami....czy kupować czy nie . Mam wstręt do dziada używałam go dzień I noc walcząc o każdą krople i płacząc....
Obiecałam sobie że nigdy więcej!!!
Kupię mm i butelkę na dzień dobry i jak nie będzie jeść z cyca to dam butle. Ale czasem myślę że może że 3 razy odciagne 🤣
Jeszcze nie bardzo wiem ....
Wodę do mleka biorę z butelki i grzeje w mikrofali ( z Marcys Tak było więc teraz pewnie też)
W którym tyg im się zmieniło na chłopaka? 😁

Tak mam nadzieję że jeszcze z rok pojeździć i potem odda siostrze .
Mam maxi cosi z bazą pożyczyłam koleżance i odda teraz .
Szumisia ma Marcys może pożyczy mam nadzieję [emoji16]
Laktator ....hm mm prowadzę jeszcze bitwe z myślami....czy kupować czy nie . Mam wstręt do dziada używałam go dzień I noc walcząc o każdą krople i płacząc....
Obiecałam sobie że nigdy więcej!!!
Kupię mm i butelkę na dzień dobry i jak nie będzie jeść z cyca to dam butle. Ale czasem myślę że może że 3 razy odciagne [emoji1787]
Jeszcze nie bardzo wiem ....
Wodę do mleka biorę z butelki i grzeje w mikrofali ( z Marcys Tak było więc teraz pewnie też)
W którym tyg im się zmieniło na chłopaka? [emoji16]

No ja do kp mialam ten sam stosunek, puszka mleka i butelka byly w domu. Kp poszlo, choc ra dziennie butle tez dostawala i dostaje. Ale jak miala gdzies 4 m nagle odrzucila piers i przez 3 dni plakala i nie chciala i wtedy te 3 dni uzywalam laktator i dzięki temu nadal karmie wiec uzywany byl 3 dni.
Jesli cos bedziesz chciala z tych rzeczy czy cos innego co moze mam a nie pamiętam to daj znac.
Nie zmienilo sie, nie znali plci, a robilam 30kg paczke na Swieta to podalam, a po tyg okazalo sie, ze chlopak [emoji1787][emoji1787]

A tak wogole to widzialyscie nowość od maxicosi dla najmniejszych dzieci? Ma taka wkladke, ktora mozna wyciagnac jak torbe jak dziecko spi i nie trzeba niesc do domu calego fotelika. Mega sprawa!

reklama
Do góry