reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
tak co czuje ;( ze tez zawsze mnie musi cos sie przytrafic ;(
No właśnie taki paskudny czas na ciążę nie dość, że sezon jesień/zima to jeszcze covid, mnie coś ostatnio brało tylko nie miałam temp a ból głowy i łamanie w kościach i ból mięśni, niby tylko jeden wieczór i przeszło po mleku z czosnkiem, ale tak mnie zmartwiło te wypocenie po tym i oczywiście się naczytałam internetu, że jutro idę do gina aby sprawdził czy z młodym ok. Bosz naprawdę przez te wszystkie to można a tego nie to zwariuję przed końcem ciąży.
Natomiast gardło mnie nie bolało a od dziś mam chrypkę 😑

Ostatnia edycja:
Diewczyny u mnie goraczka od wczoraj ponad 38, stracilam smak i wech ;( caly nos igardlo mam zainfekowane i a bole miesni takie jak by mnie ktos pobil. Jestem w kontakcie z moim lekarzem i powiedzial zeby absolutnie nie panikowac, ze covid nie zagraza ciazy. Mocno mnie uspokil. Powiedzial ze goraczka bedzie sie utrzymywac nawet tydzien. Łukasz wczoraj 9 dzien i 37,5 to powiedzial ze to dobrze ze im dluzej goraczka sie utrzymuje tym łapie wiecej przeciwwcial. On tez to przedl i mowi ze to jest proces przez ktorry wszyscy bedziemy musieli przejsc albo wiekszosc. wydluzyli mi kwarantanne i mam do 12.12 !!!! Masakra - jak te swieta beda wygladdac - chyba sie nie spotkam nawet z rodzicami bo sie o nich boje ;( Zadnych lekow mam nie brac tylko najwazneijeszee swoje czyli progesteron i heparyna najwazniejsza, acard i duzo wit D3. Jak tylko goraczka powyzej 38 to od razu paracetamol, nawet do 4 tabletek dziennie a ja biedna wczoraj wzieelam tylko polwke bo sie balam. Wypytalam sie go bo wczoraj z tego wszystkiego az mnie kosc ogonowa zaczela bolec, powiedzial ze to naturalny objaw i ze jak ostatnio mialam szyjke na 4 cm to nie ma bata zeby sie mocno skrocila. Kazal nam kupic to cos do mierzenia seturacjii i ze gdyby spadla mocno to wtedy mozemy sie zastanowic nad szpitalem a tak absolutnie lezec i duzo pic i nie panikowac. Moja kolezanka tez to przeszla ale ona tak spanikowala ze yrafila do szpitala z bardzo wysokim nadcisnieniem bo sie tak denerwowoala i teraz chyba juz tam zostanie do porodu a termin ma w styczniu.

Diewczyny u mnie goraczka od wczoraj ponad 38, stracilam smak i wech ;( caly nos igardlo mam zainfekowane i a bole miesni takie jak by mnie ktos pobil. Jestem w kontakcie z moim lekarzem i powiedzial zeby absolutnie nie panikowac, ze covid nie zagraza ciazy. Mocno mnie uspokil. Powiedzial ze goraczka bedzie sie utrzymywac nawet tydzien. Łukasz wczoraj 9 dzien i 37,5 to powiedzial ze to dobrze ze im dluzej goraczka sie utrzymuje tym łapie wiecej przeciwwcial. On tez to przedl i mowi ze to jest proces przez ktorry wszyscy bedziemy musieli przejsc albo wiekszosc. wydluzyli mi kwarantanne i mam do 12.12 !!!! Masakra - jak te swieta beda wygladdac - chyba sie nie spotkam nawet z rodzicami bo sie o nich boje ;( Zadnych lekow mam nie brac tylko najwazneijeszee swoje czyli progesteron i heparyna najwazniejsza, acard i duzo wit D3. Jak tylko goraczka powyzej 38 to od razu paracetamol, nawet do 4 tabletek dziennie a ja biedna wczoraj wzieelam tylko polwke bo sie balam. Wypytalam sie go bo wczoraj z tego wszystkiego az mnie kosc ogonowa zaczela bolec, powiedzial ze to naturalny objaw i ze jak ostatnio mialam szyjke na 4 cm to nie ma bata zeby sie mocno skrocila. Kazal nam kupic to cos do mierzenia seturacjii i ze gdyby spadla mocno to wtedy mozemy sie zastanowic nad szpitalem a tak absolutnie lezec i duzo pic i nie panikowac. Moja kolezanka tez to przeszla ale ona tak spanikowala ze yrafila do szpitala z bardzo wysokim nadcisnieniem bo sie tak denerwowoala i teraz chyba juz tam zostanie do porodu a termin ma w styczniu.

Ojeej, masakra ☹️ Strasznie jest mi przykro że Cie tak rozłożyło ☹️ Życzę szybkiego powrotu do zdrowia... ✊

Kochana trzymam kciuki abyś szybko i bez mocnych objawów to przeszła, pij dużo płynów. Ściskam

Hej dziewczyny, a ja sie okazało że nam jakąś infekcje moczu i mi przepisali antybiotyk ☹️ Pojechałam do szpitala bo mnie w nocy tak bolało podbrzusze że myślałam że umre i sie okazało że to infekcja.. A w zeszłym tygodniu jak dzwoniłam to mi kazali brać paracetamol 🤦‍♀️ Dobrze że pojechalam sprawdzić ☹️

Hej dziewczyny, a ja sie okazało że nam jakąś infekcje moczu i mi przepisali antybiotyk ☹ Pojechałam do szpitala bo mnie w nocy tak bolało podbrzusze że myślałam że umre i sie okazało że to infekcja.. A w zeszłym tygodniu jak dzwoniłam to mi kazali brać paracetamol 🤦‍♀️ Dobrze że pojechalam sprawdzić ☹

reklama
Jaki dostalas antybiotyk? Ja nie dawno skonczylam ten swoj 4 x symural. JA sie stersowalam bakteriami w moczu a teraz jak mam covid to dopiero w glowie czyste szalenstwo ;( Ej cokolwiek bym zjadla to w smaku jak steropian ;) Ciekawe ile to potrwa - lekarz mowi ze nawet tydzien.

Do góry