bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyszłam z ukryciaSandrinnnnnnn![]()
Ja mam te dwie, mneijsza ma 4 lata, wieksza pol roku i tq druga jest meeeega pojemnaZobacz załącznik 1207544
Masz dostawke czy łózeczko? Ja koniecznie chce łózeczko ale nie wiem czy nie bedzie tego i tego bo mała bedzie miala swoj pokoikWyszłam z ukrycia![]()
Tak wiem i tak tez zrobilismy choc moja rqczej sie po meblach nie wspina.Super są komody z kolekcji MALM mam w mieszkaniu identyczna jak i 2 niższe. Przy maluchu warto je przykręcić do ściany w USA niestety było kilka tragicznych wydarzeń ze przygniotły dzieci
Ja mam takie małe łóżeczko na kółkach. O wymiarach 45x95 cmMasz dostawke czy łózeczko? Ja koniecznie chce łózeczko ale nie wiem czy nie bedzie tego i tego bo mała bedzie miala swoj pokoik![]()
Ja dla swojego myślę o inglesina aptica xt sequoia green lub właśnie coś z Peg Perego book. Z własnego doświadczenia pamiętam jak byłam kiedyś opiekunką to dziecko miało Inglesine i wózek super, męża siostra 13lat temu miała Peg perego i też fajny a taka maszyna, że jeszcze nie dawno Julka ( jej córka) psa w nim woziłaOjjj taaaaaakkkk w tym sie zakochalam![]()
![]()
Jest cudowny
To jak pierwszyy raz zobaczysz suknie slubna i od razu wiesz ze to ona
Dziekuje - jest mega - wpisuje na liste jako nr 1
![]()
No tez fajny - widac ze taki mocnyJa dla swojego myślę o inglesina aptica xt sequoia green lub właśnie coś z Peg Perego book. Z własnego doświadczenia pamiętam jak byłam kiedyś opiekunką to dziecko miało Inglesine i wózek super, męża siostra 13lat temu miała Peg perego i też fajny a taka maszyna, że jeszcze nie dawno Julka ( jej córka) psa w nim woziła. Natomiast moja siostra miała typu Kinder Kraft to przy 2dzieci zużyła 4wózki bo ciągle coś.
No i wsumie tez fajne rozwiazanieJa mam takie małe łóżeczko na kółkach. O wymiarach 45x95 cm
My patrzymy właśnie pod kątem, że musi być i w góry i na plaże, do samochodu, pociągu i samolotu bo w każdej wolnej chwili gdzieś jeździmy. A po mieście poruszamy się tylko komunikacją więc koła duże i mocne muszą być bo wiadomo chodniki, dziury itp.No tez fajny - widac ze taki mocnyMy tez doszlismy do wniosku ze to musi byc jakis lepszy wozek bo napewno bedziemy chcieli z niunia jezdzic po lesie
![]()