reklama
U mnie gości juz naprawdę długo i tez uwielbiam.Chusteczki używamy tylko jak wychodzimy.@goffa13 w koncu w tym tyg udalo mi sie zamowic te emulsje z Mustelli i faktycznie jest fajowa [emoji16] wzielam od razu wielka butle.[emoji16][emoji16]
Vinszka
Fanka BB :)
[emoji106][emoji106]Tez mi się wydaje, ze to o druga chodzi [emoji14]
Ale pierwsza pamietam ja [emoji16][emoji38]
Ja niestety Twojej pierwszej ciąży nie pamiętam, bo później przyszłam na to forum.
Szkoda, że z poprzedniej "gwardii" tak mało się ostało dziewczyn.
Ojj były i to większe jak przy pierwszej! Na pierwszym USG było podejrzenie ciąży bliźniaczej [emoji87][emoji28]Mozliwe ze przy drugiej byly tak samo mocne emocje jak przy pierwszej![]()
nieagatka
Taka, wg sroka o super skladA co to za emulsja?
Goffa wynalazla [emoji16]
nieagatka
A mi sie wydaje, ze jest nas tu nawet dosc sporo z tamtego okresu. Biorac pod uwage iñe to juz lat minelo...[emoji106][emoji106]
Ja niestety Twojej pierwszej ciąży nie pamiętam, bo później przyszłam na to forum.
Szkoda, że z poprzedniej "gwardii" tak mało się ostało dziewczyn.Ojj były i to większe jak przy pierwszej! Na pierwszym USG było podejrzenie ciąży bliźniaczej [emoji87][emoji28]
nieagatka
Od 24tc jesli sie nie myle, ruchy powinny byc regularne. Do 21tc mozesz wogole ich nie czuc. Od 28tc powinno sie liczyc ruchy.Dziewczyny, mam takie pytanko.. Wy codziennie czujecie ruchy dziecka??? Po 20 tygodniu ciąży?? Bo dzisiaj mam wrażenie że nic nie czuje i zaczynam sie martwic [emoji3525]
Od 24tc jesli sie nie myle, ruchy powinny byc regularne. Do 21tc mozesz wogole ich nie czuc. Od 28tc powinno sie liczyc ruchy.
Ok to super, dziękuję kochana, uspokoiłaś mnie
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
reklama
Liliana87
Hej kochana.Mój Kubuś ma 3 miesiące 68 cm i 7 kg więc mi się wydaje, że to małoale już zwolnił z przybieraniem, bo wcześniej to 50g na dzień teraz już po 20. Tylko na piersi.
Co tu w ogóle słychać na ciężarówkach? Jak świeżo upieczone mamusie się mają?
@nieagatka ile Twoja ślicznotka już ma?
@Liliana87 co u Was, jak Twoja królewna?
@Netiaskitchen nie wiem czy tj zaglądasz, ale napisz co u Was?
@Artemida90 a Wy jak się macie?
@juchaa_87 widzę, że nasi synkowie to łeb w łeb idąmaatko a tak niedawno jeszcze się wymieniałysmy inf o cukrzycy ciążowej.
Niedługo rok od transferu i 13go rok od pozytywnego testui coś co się nigdy nie miało zdarzyć abym była mama jest już moim spełnionym marzeniem ❤
Ja tak dawno tutaj nie zaglądałam ;( nie mam szans Was nadrobić. Przepraszam. Jednak mam nadzieję,że i Wy i Wasze dzieciaczki są zdrowe i pięknie rosną. Nasza królewna w czwartek skończyła 8 tyg a we wtorek na szczepieniu ważyła 5130. Na początku nie przybierała za to jak się rozkręciła to rośnie nam mały brojlerek
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dalej mamy problemy z brzuszkiem, malutka stekabj pręży się po jedzeniu, często w trakcie. Nie są to kolki, lekarz stwierdził wzdęcia i powiedział,że to normalne, musi się układ trawienny wykształcić i podobno do 3-3.5 miesiąca powinno być już dobrze. Podaje jej stylko Espumisan i nie do każdego jedzenia. Na początku próbowałam i sab Simplex i różne pribiotyki- lekarz kazał wszystko odstawić.
Mamy za sobą już pierwsze przeziębienie, gil wymęczył nas strasznie. Musieliśmy przekładać szczepienia. Ale Hanuszka dzielnie znosiła nebulizacje