reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z tym się nie zgodzę, avionaut ma inne wyniki z bazą a inne bez. Z bazą to jeden z lepszych fotelików na rynku, sama miałam i polecam. Jako kolejny kupiłam najnowszego axkida za 3k i powiem szczerze, że jestem z niego średnio zadowolona i raczej drugi raz bym się na niego nie zdecydowała. A na avionaut tak. Teraz czeka na drugiego maluszka.
Z tego co widzialam to mial ocene "dobry", ale powiem szczerze, ze czytalam na ten temat, ale bez wchodzenia w szczegoly, bo mam fotelik po starszej. A zainteresowal mnie przez swoja wage, ktora na pewno jest sporym plusem.

reklama
Z tego co widzialam to mial ocene "dobry", ale powiem szczerze, ze czytalam na ten temat, ale bez wchodzenia w szczegoly, bo mam fotelik po starszej. A zainteresowal mnie przez swoja wage, ktora na pewno jest sporym plusem.

Ja wtedy jeszcze byłam na etapie odświeżania wiedzy z niemieckiego, bo jak wiadomo na macierzyńskim będę mieć mnóstwo czasu i odświeżę sobie wszystko czego się nauczylam na studiach w Niemczech 😂😂😂 i ta końcówka ciąży, kiedy już nie chodziłam do pracy i miałam wyobrażenie mojego macierzyńskiego jako spacery po parku, kocyk, książka i inne pikniki, to był mój ostatni czas wolny 😂😂😂

Ja wtedy jeszcze byłam na etapie odświeżania wiedzy z niemieckiego, bo jak wiadomo na macierzyńskim będę mieć mnóstwo czasu i odświeżę sobie wszystko czego się nauczylam na studiach w Niemczech [emoji23][emoji23][emoji23] i ta końcówka ciąży, kiedy już nie chodziłam do pracy i miałam wyobrażenie mojego macierzyńskiego jako spacery po parku, kocyk, książka i inne pikniki, to był mój ostatni czas wolny [emoji23][emoji23][emoji23]
Naiwniaku Ty [emoji1787][emoji16][emoji1787][emoji16]
Ten kto wymyslil nazwe "urlop macierzynski" to niezly zartownis [emoji14][emoji14]
Teraz zmentalizuj sie na jazde bez trzymanki przy dwojce [emoji23][emoji23]

Nie, absolutnie nie musi. Ja musialam miec dla spokoju glowy i teraz tez używam jak juz jasniw pani da sie polozyc w lozeczku [emoji38]
Niiiieeee noooo az mnie glowa rozbolala. Ciagle jeszcze sie boje o ciaze a gdzie tu wszystko kupowac. Niby jestem po polowkowych a i tak malo odwagi we mnie zeby cos kupic. Nie potrafie tego wyjasnic. Ale jak tylko juz bedziemy z mezem do siebie mogli dochodzic do bedziemy ogladac ;) A na dniach postanowilam kupic dwie komody z ikea do pokiku z szufladami - zamowie bo tak czy innaczej zawsze sie przydaja a moga byc dlugie terminy dostawy. Ok, jutro to zrobie i tak juz jestem na nie zdecydowana. No i zaczne od ubranek. A reszte musze sie doksztalcic i poogladac cos na youtubie bo jestem calkowicie zielona - jeszcze ten monitor mnie przeroazil. Jak ja to wszystko spamietam, na bank cos przeocze. Nie no od czegos musze zaczacm najchetniej to bym juz jutro poszla na wizyte a przeciez tydzien temu mialam polowkowe ;)

Ja wtedy jeszcze byłam na etapie odświeżania wiedzy z niemieckiego, bo jak wiadomo na macierzyńskim będę mieć mnóstwo czasu i odświeżę sobie wszystko czego się nauczylam na studiach w Niemczech 😂😂😂 i ta końcówka ciąży, kiedy już nie chodziłam do pracy i miałam wyobrażenie mojego macierzyńskiego jako spacery po parku, kocyk, książka i inne pikniki, to był mój ostatni czas wolny 😂😂😂
hehehehehehe ;) kurcze ja tez mialam zawsze inne wyobrazenia o ciazy ;)

Naiwniaku Ty [emoji1787][emoji16][emoji1787][emoji16]
Ten kto wymyslil nazwe "urlop macierzynski" to niezly zartownis [emoji14][emoji14]
Teraz zmentalizuj sie na jazde bez trzymanki przy dwojce [emoji23][emoji23]

Ej, właśnie dzisiaj przekonywałam siebie że nie będzie tak źle, bo może synuś odziedziczy charakter po ojcu a nie po matce i będzie spać od małego całe nocki 😂😂😂 taki był plan z Majką ale nie wypalił, więc może teraz się sprawdzi 😂😁

Niiiieeee noooo az mnie glowa rozbolala. Ciagle jeszcze sie boje o ciaze a gdzie tu wszystko kupowac. Niby jestem po polowkowych a i tak malo odwagi we mnie zeby cos kupic. Nie potrafie tego wyjasnic. Ale jak tylko juz bedziemy z mezem do siebie mogli dochodzic do bedziemy ogladac ;) A na dniach postanowilam kupic dwie komody z ikea do pokiku z szufladami - zamowie bo tak czy innaczej zawsze sie przydaja a moga byc dlugie terminy dostawy. Ok, jutro to zrobie i tak juz jestem na nie zdecydowana. No i zaczne od ubranek. A reszte musze sie doksztalcic i poogladac cos na youtubie bo jestem calkowicie zielona - jeszcze ten monitor mnie przeroazil. Jak ja to wszystko spamietam, na bank cos przeocze. Nie no od czegos musze zaczacm najchetniej to bym juz jutro poszla na wizyte a przeciez tydzien temu mialam polowkowe ;)
Oczywiscie patrz przez palce, ale mi ta lista pomogla.
Aha i czy zaczniesz kupowac czy nie, nie ma to wplywu na Twoje dziecko i nie daj sobie wmowic, ze zakupy moga zapeszyc. Ciesz sie tym czasem na calego.
Screenshot_20201126-214150__01.jpeg
Screenshot_20201126-214200__01.jpeg
Screenshot_20201126-214206__01.jpeg

reklama
Ej, właśnie dzisiaj przekonywałam siebie że nie będzie tak źle, bo może synuś odziedziczy charakter po ojcu a nie po matce i będzie spać od małego całe nocki [emoji23][emoji23][emoji23] taki był plan z Majką ale nie wypalił, więc może teraz się sprawdzi [emoji23][emoji16]
U mnie jest lepiej niz myślałam, mala jest bardzo spokojna, ale nie pamiętam juz co to sen [emoji2358][emoji2358]

Do góry