reklama
misis188
Fanka BB :)
Będziesz grubaMamy ❤
nieagatka
Pięknie!!Mamy [emoji173][emoji7]
Gratulacje [emoji8]
ilmenau
Mamy ❤
Aaa, super!!!
Margit2018
Iskra a czemu ja nic nie wiem że startowałaś??????Mamy ❤
nieagatka
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]Cześć dziewczynki. Dawno mnie tu nie było [emoji85] co tam u Was? Jak się czujecie?
A co u Ciebie?
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]
A co u Ciebie?
To było do kazdej z tu obecnych
Mi zaczynają stopy puchnąć i łapią mnie co chwile skurcze w nogach w nocy wiec albo mnie budzi sikanie albo skurcz więc czuje sie jak zombi ale już 25tc leci
A szczepienia masz taki mix xw1 czy każde osobno?
nieagatka
6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.To było do kazdej z tu obecnych [emoji2957]
Mi zaczynają stopy puchnąć i łapią mnie co chwile skurcze w nogach w nocy [emoji2356] wiec albo mnie budzi sikanie albo skurcz więc czuje sie jak zombi [emoji23] ale już 25tc leci [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A szczepienia masz taki mix xw1 czy każde osobno?
6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.
Brat sie dowiedzial pół roku temu od pediatry, że im więcej szczepień dziecko przejdzie (obowiązkowe +dodatkowe) tym mniej choruje od samego początku, więc doszczepiali syna przeciw zapaleniu opon mózgowych bo resztę mieli dziewczynki zdrowo rosną?
reklama
nieagatka
Tak, póki co tfu tfu wszytsko ok.Brat sie dowiedzial pół roku temu od pediatry, że im więcej szczepień dziecko przejdzie (obowiązkowe +dodatkowe) tym mniej choruje od samego początku, więc doszczepiali syna przeciw zapaleniu opon mózgowych bo resztę mieli [emoji4] dziewczynki zdrowo rosną? [emoji3590]
A Ty już wyprawke masz kompletna czy jeszcze szalejesz z zakupami?