reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczynki. Dawno mnie tu nie było [emoji85] co tam u Was? Jak się czujecie?
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]
A co u Ciebie?

Nie wiem czy to do mnie, ale ja nienawidze lata z noworodkiem [emoji12][emoji12] Umieram z gorąca i najchętniej zylabym pod prysznicem [emoji23] A poza tym to u nas ok. We wtorek dowiem się ile mała przybrala i będziemy mieć pierwsze szczepienia. A w sierpniu cała 4 całymi dniami w domu wiec szykuje się obóz przetrwania [emoji12]
A co u Ciebie?

To było do kazdej z tu obecnych 🤪

Mi zaczynają stopy puchnąć i łapią mnie co chwile skurcze w nogach w nocy 🤦‍♀️ wiec albo mnie budzi sikanie albo skurcz więc czuje sie jak zombi 😂 ale już 25tc leci ❤️❤️❤️

A szczepienia masz taki mix xw1 czy każde osobno?

To było do kazdej z tu obecnych [emoji2957]

Mi zaczynają stopy puchnąć i łapią mnie co chwile skurcze w nogach w nocy [emoji2356] wiec albo mnie budzi sikanie albo skurcz więc czuje sie jak zombi [emoji23] ale już 25tc leci [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

A szczepienia masz taki mix xw1 czy każde osobno?
6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.

6w1, pneumokoki i rota wirusy. Tak samo Lili szczepiłam. Dwie pierwsze są normalnie w kalendarzu więc refundowane, rota robię ekstra, bo Inka będzie żłobkowa.

Brat sie dowiedzial pół roku temu od pediatry, że im więcej szczepień dziecko przejdzie (obowiązkowe +dodatkowe) tym mniej choruje od samego początku, więc doszczepiali syna przeciw zapaleniu opon mózgowych bo resztę mieli 😊 dziewczynki zdrowo rosną? ❤️

reklama
Brat sie dowiedzial pół roku temu od pediatry, że im więcej szczepień dziecko przejdzie (obowiązkowe +dodatkowe) tym mniej choruje od samego początku, więc doszczepiali syna przeciw zapaleniu opon mózgowych bo resztę mieli [emoji4] dziewczynki zdrowo rosną? [emoji3590]
Tak, póki co tfu tfu wszytsko ok.
A Ty już wyprawke masz kompletna czy jeszcze szalejesz z zakupami?

Do góry