Ewunka
Fanka BB :)
A tak wygląda materac 120/60 - używany obecnie jako trampolina hi . I dziecko 2 I pół roku ....
Dzieci naprawdę szybko rosną
Dzieci naprawdę szybko rosną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak wygląda materac 120/60 - używany obecnie jako trampolina hi . I dziecko 2 I pół roku ....
Dzieci naprawdę szybko rosną Zobacz załącznik 1138601
My też mieliśmy łóżeczko 120x60 tylko nieprzekształcane w łóżko. Teraz ma rok i 9m i przeniósł się do swojego pokoju do łóżka piętrowego 200x90Moja Lilka jeszcze miesiąc temu mając 3 lata i 2 miechy spala w łóżeczku przekształconym w łóżko (120x60) i bez problemu się mieściła. Teraz ma łóżko piętrowe 200x90 i też zadowolona. Szczerze mówiąc nie widzę potrzeby brania większego lozeczka, zwłaszcza jak ktoś ma mało miejsca.
Bardzo dobry wynik, nie musisz obawiać się diety szczesciaroGlukoza chyba ok, przynajmnjej tak mówią widełki
Na czczo 76.7
Po 1h 93.5
Po 2h 87.4
Młody wyżera wszystko, bo jak robiłam krzywą jeszcze w styczniu to na czczo miałam 94...![]()
Moja 3 lata z hakiem ma 95cm więc luzik.A tak wygląda materac 120/60 - używany obecnie jako trampolina hi . I dziecko 2 I pół roku ....
Dzieci naprawdę szybko rosną Zobacz załącznik 1138601
Spoko, dla równowagi wyszły mi jakieś fosforany w moczu i nadal niskie żelazo mimo delikatnej suplementacjiBardzo dobry wynik, nie musisz obawiać się diety szczesciaro![]()
Niskie żelazo to chyba norma, też cały czas suplementujeSpoko, dla równowagi wyszły mi jakieś fosforany w moczu i nadal niskie żelazo mimo delikatnej suplementacji![]()
Nie bój się i nie myśl tyle, bo życie i tak zweryfikuje. Kup najprostsze, najtańsze łóżeczko, potem nie będzie żal zmienić. I tak będziesz patrzeć tylko na dziecko i żadne względy wizualne nie będą ważneMuszę zrobić pomiary tych naszych klitek i przemyśleć sprawę. To nie jest takie proste jak się wydaje
Szczerze, to nie chcialabym nauczyć malutkiej spać ze mną całe noce.. meza nie będzie w domu przez miesiąc A potem będzie wracał na 2 tygodnie to może być ciężko.. A z drugiej strony jak nie wziac do siebie takiej kruszynki??
Wiecie ile jest takich spraw o których już myślę i boje się jak to bedzie? [emoji85][emoji85][emoji85]
Marcys ma 94Moja 3 lata z hakiem ma 95cm więc luzik.