reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja Lilka jeszcze miesiąc temu mając 3 lata i 2 miechy spala w łóżeczku przekształconym w łóżko (120x60) i bez problemu się mieściła. Teraz ma łóżko piętrowe 200x90 i też zadowolona. Szczerze mówiąc nie widzę potrzeby brania większego lozeczka, zwłaszcza jak ktoś ma mało miejsca.
A jakie to piętrowe? Takie klasyczne? Czy takie z wysuwanym materacem? Bo mi się takie z wysuwanym materacem marzy, ale miejsca wtedy będzie na styk przy rozłożeniu.
A mój wiercipięta to chyba dobrze że ma teraz większe łóżeczko , bo we wszystkie strony już w nim spał 😂w poprzek też 🙈😂😊

reklama
I nas dokładnie tak samo nie wyobrażam sobie ich że teraz śpią 120x60 bo Filip tak samo każda stronę łóżka w nocy zaliczy [emoji23]
A jakie to piętrowe? Takie klasyczne? Czy takie z wysuwanym materacem? Bo mi się takie z wysuwanym materacem marzy, ale miejsca wtedy będzie na styk przy rozłożeniu.
A mój wiercipięta to chyba dobrze że ma teraz większe łóżeczko , bo we wszystkie strony już w nim spał [emoji23]w poprzek też [emoji85][emoji23][emoji4]

A mój wiercipięta to chyba dobrze że ma teraz większe łóżeczko , bo we wszystkie strony już w nim spał [emoji23]w poprzek też [emoji85][emoji23][emoji4]
Zwykle, właśnie ze względu na miejsce. Nic wielkiego, z Ikea. Śpi póki co na dole (choć już mówi, że chce na górze [emoji87][emoji86]), a na górze ma domek, lalki, poduchy
IMG_20200611_123816.jpeg
IMG_20200611_123826.jpeg
Screenshot_20200624_092655_com.android.chrome.jpeg

I nas dokładnie tak samo nie wyobrażam sobie ich że teraz śpią 120x60 bo Filip tak samo każda stronę łóżka w nocy zaliczy [emoji23]
Spaliny spokojniej z braku miejsca [emoji23][emoji38]

Napewno się mieściła ale chodzi o miejsce. Dlatego napisałam że jak jest możliwość. Ja 3 latki w 120x60 sobie nie wyobrażam bo z mojego punktu widzenia dla mnie za mało miejsca i mało wygodne to do spania.
Moja Lilka jeszcze miesiąc temu mając 3 lata i 2 miechy spala w łóżeczku przekształconym w łóżko (120x60) i bez problemu się mieściła. Teraz ma łóżko piętrowe 200x90 i też zadowolona. Szczerze mówiąc nie widzę potrzeby brania większego lozeczka, zwłaszcza jak ktoś ma mało miejsca.

Moje pierwsze myśli tez były takie,że dzidzia od razu do swojego pokoju, ale komu nie mowilam to się że mnie śmiał[emoji2955]
Nianie tez planujemy kupic, bo pokoje na górze a kuchnia na dole..
Fajnie,że Wam się tak udało od malutkiego w swoim pokoiku;)
A wiesz, że ja swojego jak był malutki to cale dnie miałam gdzieś blisko siebie, bo leżał w kokonie który kładłam na kanapie czy nawet czasem na szafce w łazience czy na podłodze. Taki kokon to najbardziej zajebisty wynalazek jak dla mnie 😊zaraz poszukam foty jakiejś 😊bo nasz szyłam sama i się bardzo sprawdził 😊

Załączniki

• IMG_20190524_095427.jpg
    IMG_20190524_095427.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 83
  • IMG_20190107_175422.jpg
    IMG_20190107_175422.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20190110_154939.jpg
    IMG_20190110_154939.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Ja mam z tym wysuwanym spaniem. Tyle się naczytałam o wypadkach z łóżkami piętrowymi, że spokojniej będę spala gdy obaj będą blisko parteru [emoji51]

Do góry