nieagatka
Fanka BB :)
Pierwsze koty za płoty [emoji16]Co do Szumisia, to pamiętam jak moja siostrzenica się urodziła 12 lat temu to nawet nie wiedzieliśmy o czymś takim. Pół roku później urodziła się kolejna siostrzenica i jej kupili tego konika morskiego z Fisher Price, przyjechali z nią i tym koniem, ta starsza jak zobaczyła to trzeba było jej kupic. Spala z nim bardzo dlugo. Teraz siostra ma synka , 9 miesięcy i tez kupiła, ale tu już są wypasy, nie na baterie tylko można kabelkiem podladowac, wyciągala czasami sam środek i zimą do wózka na spacerzesuper sprawa. Na pewno też kupię. Tylko musze jakiegoś fajnego poszukać.
Dziś usiadłam do wyprawki. Zamówiłam pościel, różka, kocyk taki grubszy, dwa ręczniki kąpielowe i kilka pieluch, tetrowych i muslinowych, wieksze i mniejszechcialam jeszcze prześcieradła do łóżeczka ale nie znałam wymiarów materaca. Myslalam o łóżeczku z Ikea ale weszłam i nie ma już tego co chciałam ;/
Pierwsze podejście za mną !
A lozeczko w Ikea na pewno jeszcze będzie, spokojnie. Ja zamawiałam w PL, wysyłali mi tutaj, ale nie w Ikea tylko polska firma Klupś czy coś takiego.