reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny cora mi się drze o mleko po 2 H daje jej 90 to dużo moim zdaniem
Ja pamiętam moją Lenkę karmiłam co 2.5- 3 godzinki bo miała mało.. wykluczylam ból brzuszka itp. smoczek nie pomagał.Wszystcy w około mówili że ona głodna to dawałam ta butle chociaż uważałam że to dużo za dużo.

reklama
Dziewczyny mam pytanie, moja 2 miesięczna córeczka bardzo płacze podczas jedzenia ( karmię piersią), ogólnie jest bardzo spokojnym dzieckiem, tylko to jedzenie.. O co to może chodzić, na ząbki to raczej za wcześnie, miała tak któras z was ?

Dziewczyny mam pytanie, moja 2 miesięczna córeczka bardzo płacze podczas jedzenia ( karmię piersią), ogólnie jest bardzo spokojnym dzieckiem, tylko to jedzenie.. O co to może chodzić, na ząbki to raczej za wcześnie, miała tak któras z was ?
Czasem mogą to byc zabki. Ja mialam z synem tak ze nie chcial jesc wogole. Nie mial gorączki tylko tez w tym okresie byl bardzo placzliwy. Jeść jadl tylkk w nocy a przez dzień jak wlaczylam suszarke. U nas okazalo się że ma bakterie w moczu i skończylo sie szpitalem. Mozesz jej zrobić badanie ogolne moczu plus posiew. Tyle z mojego doświadczenia. Ale moga byc zeby - w sąsiedniej wiosce w tym samym czasie co ja urodził się chłopczyk i w pierwszym miesiącu mial juz 2 jedynki tak ze czasem i tak bywa. A jakbys sprobowala odciągnąć i dac z butelki?? Bo może np jest źle przystawiona i sie wkurza bo nie leci

Jeśli to trwa od niedawna to może być skok.
Ale po jedzeniu się uspokaja? Śpi dobrze? Przybiera na wadze?

Jeśli będziesz badała mocz to uważaj, strasznie ciężko pobrać bez zanieczyszczeń. Najlepiej polować od razu z kubeczkiem.
Co do jedzenia, no cóż tak może być ale to kilka dni a nie cały czas. Moje dzieci miewały takie okresy bez jedzenia.

reklama
Dziewczyny czy któraś mogłaby mi podać typowa listę zakupów Wyprawkowych w aptece. Wszystko co może być przydatne dla noworodka i dla mamy po porodzie. Mam jedna możliwa opcje na zakupy w Polsce i nie chce o czymś zapomnieć bo tu nie wszystko maja.

Do góry