reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, czy któraś z Was używała może wózka Bebetto Torino?? Wiem,że kiedyś pisalyscie na temat wózków i robilam wtedy screeny ale je straciłam;( dziewczyna wystawiła na sprzedaż w dobrej cenie i prawie nowy i tak myślę..
A to nie jest tylko spacerowka?
Ja mialam Bebetto Murano i poza faktem, że spacerowka składa się z dwóch części więc nie ma mowy o składaniu jedna reka i wózek zajmuje dość dużo miejsca w bagażniku to ogólnie wg mnie wózek jest naprawdę spoko. Ma dobrą cenę, mnóstwo bajerów typu wywietrzniki, siateczki, wentylacje i gondola jest bardzo duża.

reklama
No wlasnie wózek 2 w 1. Czytałam tez opinie w Internecie i jedyny minus,że wózek zajmuje duzo miejsca w bagażniku i nie należy do najlzejszych ale za to jest bardzo stabilny.
Tak, my mamy mazdę 6 kombi i zajmowal większość bagażnika, więc naprawdę bardzo dużo miejsca. No i to składanie też średnio wygodne. Ale jeśli planujesz wiecej używać stacjonarnie, a nie wozić to mogę z czystym sercem polecić, bo wózek u nas po półtora roku użytkowania byl praktycznie jak nowy. Aha i można dokupić adaptery i montować na nim nosidełko maxi cosi.

Dziękuję;) chyba się umówimy na oglądanie. Co prawda chcielismy pojechać po wózek dopiero jakoś w sierpniu, ale ta dziewczyna wystawiła ten wozek w cenie 1250 do negocjacji, do tego został kupiony w październiku, gondola używana pol roku A spacerówka nowa, nie używana jeszcze. Na zdjęciach się bardzo ładnie prezentuje i jest z tym mega pakietem czyli parasolki, uchyt na kubek itd.. leci nam dopiero 22tc ale myślę,że to dobra okazja..
Myślę, że na pewno warto oglądnąć. Ja wózek kupilam w dniu połówkowych [emoji4]

Pojutrzejszym [emoji16]
Dobrze, jeszcze piorę, prasuje, żeby nic nie zostawiać. No i od rana przygotowuje Lile na to, że mnie nie będzie. Jakoś wogole tego nie czuję...
Ale testu na corone nie polecam. Okropnie nieprzyjemna sprawa. Bleeehhh
Oj tak. Choc ja mialam 2 razy. Raz przrz nos-masakra, raz z gardla i ok

reklama
Do góry