reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tamizaaaaaaaa bo padne na zawal z ta twoja beta :-D :-D :-D
Iskra, no to powodzenia!!! Transferowalas juz czy dopiero zaczelas cykl?
Wiecie, ze ja durna chcialabym juz znowu? Tylko moj stary jeszcze sie cyka. Mam jednak nierowno pod dekielkiem, ale czuje straszny niedosyt po tej 25tygodniowej ciazy. Najpierw stawalam na,rzesach, zeby zajsc, to teraz bede kombinowac, zeby donosic. :huh: taki sport :laugh2:
Asiu jak dobrze ze wróciłaś na forum :biggrin2:

reklama
Wiecie, ze ja durna chcialabym juz znowu? Tylko moj stary jeszcze sie cyka. Mam jednak nierowno pod dekielkiem, ale czuje straszny niedosyt po tej 25tygodniowej ciazy. Najpierw stawalam na,rzesach, zeby zajsc, to teraz bede kombinowac, zeby donosic. :huh: taki sport :laugh2:
Bąbelki już w brzuchu:). W przyszłym tygodniu się okaże czy zostaną na dłużej☺. Nerwa już nie ma jak wcześniej, więc spokojnie czekam:).
Mówisz że już chcesz braciszka dla dziewczynek tworzyć😀. Szalona😜.

Eee od razu durna! Ja też już bym chciała! [emoji3531][emoji3531] I chyba chce teraz bliźniaki [emoji7]

Wariatka z ciebie. W takim razie masz aniołeczki w domu, że jeszcze ci mało :)
Ja już sama nie wiem co mam zrobić, został ostatni zarodek. Z jednej strony chce a z drugiej strasznie się boję ..... wiadomo u mnie ciąża też była bardzo trudna.

Wariatka z ciebie. W takim razie masz aniołeczki w domu, że jeszcze ci mało :)
Ja już sama nie wiem co mam zrobić, został ostatni zarodek. Z jednej strony chce a z drugiej strasznie się boję ..... wiadomo u mnie ciąża też była bardzo trudna.
Może warto poczekać, aż mała się trochę usamodzielni, na wypadek gdybyś znowu musiala leżeć?

Podziwiam po tym co przeszłaś. Naprawde. Musisz być niesamowita mama [emoji4]

reklama
Do góry