ilmenau
Fanka BB :)
Dzis dalej jest widoczny pęcherzyk. Bete robilam wczoraj i 1390-tydzień temu 1247. Dr mowi ze raczej nic z tego nie będzie. Musze zrobic jeszcze raz bete i zobaczyć jak jest bo moim zdaniem ona spada choc pewnosci nie mam. Jesli spada to odstawić leki.
No i dr zaczal sie zastanawiac co by pokombinować zabe sie udalo. Musze zrobic histeriskopie przed kolejnym transferem bo mowi ze przez 5 lat mogly sir podziac jakies rzeczy ktore w badaniacg nie wyjda tylko do tego trzeba miev jalowy posiew a z tym u mnie ciezko. W ostatnim mialam skapa eshierichie czy jak sie to tam pisze a raz jak ruszylam właśnie leczenie takiego posiewu przed laparoskopia to co lek to nowe glowno wychodzilo. To od strony ginekologii. Natomiast dr stwierdził ze przyczyny niepowodzeń wynikaja albo z genetyki albo predzej z imnunologii i koniecznie musze sie skonsultować z immunologiem. Na nieszczęście do docenta poki co zapisow noe ma, beda po świętach bodajze i jestem 50 w kolejce oczekujacych jakby ktos zrezygnował także super. Poczekam na rozwój wydarzen i jesli bede miec potwierdzenie ze beta spada to pisze do docenta zeby mi zlecil komplet badan bo teraz w sumie tylko nk robilam i allo mlry. Inne wyniki wcześniej byly ok tylko noe wiadomo czy cos po ciazy innego sie nie pochrzanilo
Oj, a tak ci kibicowałam. Przykro mi
Zapisy do Pasnika ruszają 31.03. Jest opcja, że moja koleżanka będzie zwalniać termin w marcu więc jak coś to dam Ci znać.