Aguleczka29
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba kolo 19-20tcDziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka w pierwszej ciąży?
Dziękuję za odpowiedź , dr rozważa podejście w cyklu naturalnym na moja prośbę, nie mam serca odstawić jeszcze kp a z drugiej strony lata lecą. Muszę to przemyśleć. Co u Ciebie? Jak synek? Rozwazasz kolejnego potomka?U mnie w klinice nie stosują takich praktyk. Podejście bez obstawy jakichkolwiek leków jest ryzykowne. Do tego podczas kp produkowana jest oksytocyna, która wywołuje skurcze w macicy, co może utrudniać implantację.
Dziękuję za odpowiedźTeż rozważałam to, ale odstawie malutką, bo chcemy w tym roku zabrać Naszego ostatniego zarodka. Rozmawiałam z paroma ginekologami i specjalistka od diagnostyki piersi u której byłam na USG i wszyscy odradzali, głównie z powodu podwyższonego poziomu prolaktyny, która utrudnia zagnieżdżenie zarodka, więc diametralnie zmniejsza się szansa na powodzenie transferu.
W 18tc takie pekajace babelki.Dziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka w pierwszej ciąży?
Kurcze. Ale ponizej 66%? Trzymam mocno kciuki.Rosnie ale dużo ponizej normy
Dzis na usg był pecherzyk ciazowy co najważniejsze dla mnie w macicy. W piątek mam wizyte i zobaczymy. Dr mowi ze nie za dobre te przyrosty ale najważniejsze ze rosnie
Ponizej 60 procent bylo juz w środę a w piątek ponizej 30.alw tak jak mówię najważniejsze dla mnie jest ze pęcherzyk jest w macicyKurcze. Ale ponizej 66%? Trzymam mocno kciuki.