reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie w klinice nie stosują takich praktyk. Podejście bez obstawy jakichkolwiek leków jest ryzykowne. Do tego podczas kp produkowana jest oksytocyna, która wywołuje skurcze w macicy, co może utrudniać implantację.
Dziękuję za odpowiedź , dr rozważa podejście w cyklu naturalnym na moja prośbę, nie mam serca odstawić jeszcze kp a z drugiej strony lata lecą. Muszę to przemyśleć. Co u Ciebie? Jak synek? Rozwazasz kolejnego potomka?

Też rozważałam to, ale odstawie malutką, bo chcemy w tym roku zabrać Naszego ostatniego zarodka. Rozmawiałam z paroma ginekologami i specjalistka od diagnostyki piersi u której byłam na USG i wszyscy odradzali, głównie z powodu podwyższonego poziomu prolaktyny, która utrudnia zagnieżdżenie zarodka, więc diametralnie zmniejsza się szansa na powodzenie transferu.
Dziękuję za odpowiedź :)

Babki co pomaga Waszym dzieciom na kaszel? Lekarka we wtorek przepisała nam flegamine baby i mam wrażenie ze zamiast byc lepiej to jest gorzej. Dzis od rana kaszel non stop i to mamy mokry kaszel

Dziewcsyhy ktore braly acard w ciazy. Do ktorego tygodnia go bralyscie?
Bo ja dzis mam 35+6. Na poczatku stycznia na wizycie lekarka mi mowila ze mam skonczyc wlasnie na 35+6, a w ten piatek mowila ze jeszcze 7 dni czyli do 36+6... i tak nie dopytalam a tu w necie czytam ze wiekszosc odstawia w 34...

reklama
Do góry