Jaskolcia
Fanka BB :)
Wszystkiego Najlepszego StasiuROCZNY Stasiu pozdrawia wszystkie Ciocie    niesamowite jak ten czas szybko leci Zobacz załącznik 1051202
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego Najlepszego StasiuROCZNY Stasiu pozdrawia wszystkie Ciocie    niesamowite jak ten czas szybko leci Zobacz załącznik 1051202
Wszystkiego najlepszego Stasiu :*ROCZNY Stasiu pozdrawia wszystkie Ciocie    niesamowite jak ten czas szybko leci Zobacz załącznik 1051202
Stasiu Dziękuję wszystkim za życzeniaWszystkiego najlepszego Stasiu :*
Śliczny chłopczyk Remizko
Co tam u Was? Jak stadnina?
Dużo radości dają te nasze zwierzaki, ale się człowiek przywiązuje i potem przeżywa jakby o członka rodziny chodziło. Współczuję straty kobyły. Z naszym piesem też ostatnio nie najlepiej. Siadają nerki albo jest guz przysadki który coraz bardziej daje o sobie znać. Dobrze że mamy ukojenie w tych naszych berbeciach.Stasiu Dziękuję wszystkim za życzenia
U nas plusy i minusy jak to w życiu.
W grudniu mam wizytę w Gyn-ie i być może w styczniu uda się zabrać kolejne maluchy.
Stadnina odlozona na dalszy plan. We wrześniu umarła moja najstarsza i najukochańsza kobyła... Dużo było łez... Miesiąc później okazało się że piesek ma białaczkę więc znowu mamy doła..
Na pierwszym miejscu jest Staś i to jemu poświęcam cały czas, budowa może zaczekać... Mamy gdzie mieszkać więc prace się wleka. Zmieniliśmy priorytety w życiu i całkiem nam z tym dobrze.
A co tam u Was, kiedy startujesz po rodzeństwo dla Jasia?
STO LAT STO LAT STASIUROCZNY Stasiu pozdrawia wszystkie Ciocie    niesamowite jak ten czas szybko leci Zobacz załącznik 1051202
Tylko zywa krew jest alarmujaca.Cześć dziewczyny. Której z was zdarzały się w ciąży plamienia różowe i brązowe? Jak długo się utrzymywały?
Ja mialam do 7tcCześć dziewczyny. Której z was zdarzały się w ciąży plamienia różowe i brązowe? Jak długo się utrzymywały?