Poproszę wtedy o zapasowy komplet kluczy . My jeszcze nie wiemy kiedy, ale mam nadzieję że wkrótce.Dziękuję :* mlody odsypia podróż. Poki co dziwne bo na zadupiu chyba jesteśmy ale dla dzieci atrakcjo trochę jest wiec mysle ze bedzie ok a pozs tym wszędzie dobrze ale w Grecji najlepiej :* jak wygram w totka to kupuje tu dom
reklama
16 ale imprezka była w tą sobotę. Udana imprezka.Dziękuję kochana za pamięć :-* Jaś kiedy świętuje?
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Źle zapamiętałam, że on młodszy od Martyny. My teraz w niedzielę mamy imprezę i jestem przerażona, bo moja codziennie ma po dwie drzemki i każda około półtorej godziny, jak nie ma którejś to afera życia16 ale imprezka była w tą sobotę. Udana imprezka.
No nam młody nie usnął. Za dużo wrażeń. Ale jakoś nad tym nie ubolewał. Za to po imprezie tylko mu pampa zmieniłam, odpadł w pół minuty.Źle zapamiętałam, że on młodszy od Martyny. My teraz w niedzielę mamy imprezę i jestem przerażona, bo moja codziennie ma po dwie drzemki i każda około półtorej godziny, jak nie ma którejś to afera życia
Ewunka
B czy C ?Dziewczyny, zdecydowałam się zaszczepić Marceline na meningokoki, jak Wasze dzieci przeszly to szczepienie?
Przy C zero objawów
Przy B pierwsza dawka strasznie bolała ha noga nie ruszała nią tydzień ( miała 6 miesięcy) pozostałe 2 dawki bez objawów.
Ewunka
U nas miała szczepienie Meningo BI jakk odstęp czasu byl pomiędzy dawkami?
6 ,10 ,16 miesięcy.
A meningo C jest w kalendarzu szczepień 4 , 12 m i potem przypominające 12 lat
Agnieś191
My zaczynamy na 16 mcy. Bo wczesniej nie chcialam szczepic. Ale, że sie pozmienialo i idzie do żlobka to szczepie. Najpierw B i mamy za tydzien i za dwa chce mi druga dawke podac a wszedzie pisza ze min 2 mce dostępu pomiedzy dawkami.U nas miała szczepienie Meningo B
6 ,10 ,16 miesięcy.
A meningo C jest w kalendarzu szczepień 4 , 12 m i potem przypominające 12 lat
reklama
nieagatka
My zaczynamy na 16 mcy. Bo wczesniej nie chcialam szczepic. Ale, że sie pozmienialo i idzie do żlobka to szczepie. Najpierw B i mamy za tydzien i za dwa chce mi druga dawke podac a wszedzie pisza ze min 2 mce dostępu pomiedzy dawkami.
U nas jest miesiac przerwy miedzy dawkami. 2tyg to na pewno za maly odstep...
Ja szczepilam tylko na C. Na B nadal nie moge sie zdecydowac...