Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mój mały ma wirusa , robie wszystko aby się nie odwodnił, byliśmy u lekarza , mamy różne specyfiki od powstrzymania biegunki ale wiadomo nie zbyt chętnie to pije większość wypluwa. Macie jakiś sprawdzony sposób ? Dieta wiem ze ryz i marchew , rosół , Ale co jeszcze dawałyście ?Ale chyba juz ok
Woda kokosowa. To naturalne elektrolity, a duzo lepsze w smaku. Tylko podawaj schlodzone i w malych ilosciach co chwile. U nas bardzo szybko pomaga tak Lilce jak nam.Dziewczyny mój mały ma wirusa , robie wszystko aby się nie odwodnił, byliśmy u lekarza , mamy różne specyfiki od powstrzymania biegunki ale wiadomo nie zbyt chętnie to pije większość wypluwa. Macie jakiś sprawdzony sposób ? Dieta wiem ze ryz i marchew , rosół , Ale co jeszcze dawałyście ?
Dziewczyny mój mały ma wirusa , robie wszystko aby się nie odwodnił, byliśmy u lekarza , mamy różne specyfiki od powstrzymania biegunki ale wiadomo nie zbyt chętnie to pije większość wypluwa. Macie jakiś sprawdzony sposób ? Dieta wiem ze ryz i marchew , rosół , Ale co jeszcze dawałyście ?
elektrolitow nie chce pić pod rzadna postacią . Zaczął jeść ale co zje to... oddaje zaraz dołem. Na szczęście gorączka minęła więc może będzie lepiej . Czym w takim razie go karmić ?Byle nie rosół.
Ja przez rurkę dawałam smecte i elektrolity
Powrotu do zdrowia życzę
To smecty trochę dawaj. Nam też nie chciała pić, ale zachęcaliśmy a mamusia pije a teraz Zosia itd...bylo ciężko ale każdy łyk się liczy.elektrolitow nie chce pić pod rzadna postacią . Zaczął jeść ale co zje to... oddaje zaraz dołem. Na szczęście gorączka minęła więc może będzie lepiej . Czym w takim razie go karmić ?
Podobno dobre sa te tanie z ikei ale trzeba kupic podkladke pod nozki na allegro czy gdzies.Dziewczyny, w najblizszym czasie będę się rozglądać za krzeselkiem do karmienia, podpowiecie na co powinnam zwrócić uwagę? Jakie modele polecacie?