reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale chyba juz ok
Dziewczyny mój mały ma wirusa , robie wszystko aby się nie odwodnił, byliśmy u lekarza , mamy różne specyfiki od powstrzymania biegunki ale wiadomo nie zbyt chętnie to pije większość wypluwa. Macie jakiś sprawdzony sposób ? Dieta wiem ze ryz i marchew , rosół , Ale co jeszcze dawałyście ?

Dziewczyny mój mały ma wirusa , robie wszystko aby się nie odwodnił, byliśmy u lekarza , mamy różne specyfiki od powstrzymania biegunki ale wiadomo nie zbyt chętnie to pije większość wypluwa. Macie jakiś sprawdzony sposób ? Dieta wiem ze ryz i marchew , rosół , Ale co jeszcze dawałyście ?
Woda kokosowa. To naturalne elektrolity, a duzo lepsze w smaku. Tylko podawaj schlodzone i w malych ilosciach co chwile. U nas bardzo szybko pomaga tak Lilce jak nam.

Byle nie rosół.
Ja przez rurkę dawałam smecte i elektrolity
Powrotu do zdrowia życzę

elektrolitow nie chce pić pod rzadna postacią . Zaczął jeść ale co zje to... oddaje zaraz dołem. Na szczęście gorączka minęła więc może będzie lepiej . Czym w takim razie go karmić ?
To smecty trochę dawaj. Nam też nie chciała pić, ale zachęcaliśmy a mamusia pije a teraz Zosia itd...bylo ciężko ale każdy łyk się liczy.
Kaszki myślę że ok, marchew gotowana, ryż mocno ugotowany jakby chciał. Pieczywa po trochę.
Owoce są ciężkostrawne i rosół niestety też.
Warzywa ale gotowane tylko, chrupki kukurydziane.

Dziewczyny, w najblizszym czasie będę się rozglądać za krzeselkiem do karmienia, podpowiecie na co powinnam zwrócić uwagę? Jakie modele polecacie?

reklama
Do góry