Mocne mocne kciukiJa dzis mam transfer. Poprosze o kciukasy...
reklama
Już zapomniałam jakie to emocje [emoji12]
Robiłam w medipartner, nadal czekam....
Sprawdź wynik jak lekarz zalecił.Nie smutaj się masz jeszcze mrozaki?Dostałam wynik, 0,1.... nic z tego. Lekarz kazał bete robić w 12 spr czyli w poniedziałek. Dziś 9 dpt. Jest sens katować się lekami? Serce mnie boli, liczyłam na inny wynik...
A procedura od nowa też odpada?Nie mam zupełnie nic, Anastazja będzie sama... jest mi przykro bo lekarz opinie miał dobre A ja po cichu wierzyłam. A leki, brać? Cudów nie ma jest jak byk 0,1...
Wiesz ja przed rozpoczęciem walki modlilam się chociaż o jedno dziecko i tak sobie myślałam że jak się nie uda i już mrozakow nie będzie to odpuszczam kolejna stymulacje.Ale szczerze to nie wiem co bym postanowiła.Masz corcie i masz dla kogo żyć i już jest super.Trzymaj sie
nieagatka
Fanka BB :)
Tez myslalam, ze druga procedura nie wchodzi w gre, a tu dzis transfer i 3 blastki zamrozone [emoji16] Przy pierwszym podejsciu mialam jedna jedyna komorke.A procedura od nowa też odpada?
Wiesz ja przed rozpoczęciem walki modlilam się chociaż o jedno dziecko i tak sobie myślałam że jak się nie uda i już mrozakow nie będzie to odpuszczam kolejna stymulacje.Ale szczerze to nie wiem co bym postanowiła.Masz corcie i masz dla kogo żyć i już jest super.Trzymaj sie
Bardzo chce rodzenstwa dla mojej Lilki wiec stanelismy na rzesach, zeby dac jej na to szanse...
ilmenau
Dostałam wynik, 0,1.... nic z tego. Lekarz kazał bete robić w 12 spr czyli w poniedziałek. Dziś 9 dpt. Jest sens katować się lekami? Serce mnie boli, liczyłam na inny wynik...
Przykro mi bardzo raczej nic z tego nie będzie, ale dla spokoju sumienia powtórz betę w poniedziałek lub wtorek.
Będziesz podchodzić do kolejnej procedury?
ilmenau
Tez myslalam, ze druga procedura nie wchodzi w gre, a tu dzis transfer i 3 blastki zamrozone [emoji16] Przy pierwszym podejsciu mialam jedna jedyna komorke.
Bardzo chce rodzenstwa dla mojej Lilki wiec stanelismy na rzesach, zeby dac jej na to szanse...
Mocne kciuki
Kiedy testujesz?
gotujemy wszystko razem , tylko że osobno dla niego , jeszcze naszych obiadów nie daje , chociaż powoli chyba zacznę tym bardziej ze raczej staram się zdrowo gotować. Bułki nie chce, powoli brakuje mi pomysłów co mu dac jeść . Mleka też nie pije , jedynie w nocy jak głodnyJuz mozesz gotowac mieso z warzywami.
Zwyklej bulki tez nie chce?
nieagatka
Chyba 30.09. Klinika kaze 2.10. Na pewno nie 6go czy 7go dnia, za wczesnie na moje nerwyMocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Kiedy testujesz?
Dzieki!
reklama
nieagatka
A moze zrob mu pancakes albo muffinki z warzywami? Proste, szybkie, a moze akurat mu podpasuja.gotujemy wszystko razem , tylko że osobno dla niego , jeszcze naszych obiadów nie daje , chociaż powoli chyba zacznę tym bardziej ze raczej staram się zdrowo gotować. Bułki nie chce, powoli brakuje mi pomysłów co mu dac jeść . Mleka też nie pije , jedynie w nocy jak głodny