Kochana sama najlepiej znasz swoje dziecko i wyczuwasz jakieś anomalie. Jednak chciałam Cię uspokoić, że dzieci płaczą, bo to ich główny wyraz emocji. Zaniepokoiła bym się gdyby moje dziecko któregoś dnia nie płakało - też płacze kilkanaście razy dziennie choć ma 16 miesięcy i nie widzę w tym żadnej nieprawidłowości.Nie wiem, czy pamietacie jak żaliłam się na Marceline, że nie śpi w nocy, jest placzliwa ,wózek nie, samochód nie.ciągły placz i zanoszenie się. My ostatnio z M nawet zastanawialiśmy się czy był dzień od jej urodzenia kiedy Marcelina nie płakala i wiecie co? Marcelina 23 maja skonczyla rok i nie było dnia by nie plakala. Zaczęliśmy ją badać. Ogolne badania, eeg głowy podczas snu. Po drodze neurolog z teoria ze trauma zwiazana z in vitro spowodowała, iż ona taka jest i wiele bzdur. Wkoncu neurolog w innym mieście postawila diagnoze, zaburzenia integracji sensorycznej. I im więcej o tym czytam, myślę, ze to jest to. Pojawiło się światełko w tunelu... Musze spróbować bo to za długo się ciągnie. W ogole super nam wszystko wyjaśniła. Także to nie zawszejest normalne, ze dziecko nie chce jeździć w wózku,foteliku samochodowym, czy ciagle płacze i sie denerwuje.
Nie podważam ani Twojego zdania ani lekarzy, chcę Cię tylko uspokoić [emoji8]