No właśnie nie mam laktatora ze sobą, więc mogę liczyć tylko na Jaśka. No i nie mam zgrubienia. Boli/piecze cała pierś. W zasadzie to już tylko boli, najbardziej dzyndzel. Pieczenie i gorączka minęły. Za to się katar sienny przyplątał. Ważne że młody zdrowyOkłady z kapusty i nic ci nie pomogą. Ja nie miałam zapalenie piersi ale byłam bliska temu miałam twardą większą połowę piersi była ona bolące i czerwona z tym że nie miałam temperatury. Przystawiając Huberta do piersi Musiałam to stwardnienie tak jakby przesuwać stronę sutka wzdłuż kanalika karmiąc bo mi niewygodnie i robiłam tak Korzystając z laktatora i gdzieś po czterech dniach zeszło całkowicie a radziłam się w poradni laktacyjnej w wojewódzkim
reklama
misis188
Fanka BB :)
A gdzie was wywialo?No właśnie nie mam laktatora ze sobą, więc mogę liczyć tylko na Jaśka. No i nie mam zgrubienia. Boli/piecze cała pierś. W zasadzie to już tylko boli, najbardziej dzyndzel. Pieczenie i gorączka minęły. Za to się katar sienny przyplątał. Ważne że młody zdrowy
Mi przy montażu wyrzucił Pan chodniczek bo ponoć nie można tak montować. A dzidzia jaka zadowolona@nieagatka jest mamy to jestem mega zadowolona
RedHotChiliPepper28
U nas też się nic nie zapowiadało, a tydzień później wyszedł pierwszy. W ogóle się nie slinił, bez gorączki, nie wpychał do buzi wszystkiego częściej niż wcześniej. Marudny zrobił się dopiero jak ząb się przebił.
A zapalenie nie wiem z czego. W niedzielę rano jak młody się przyssał to aż mi łzy poszły. Okłady z kapusty nic nie dały. Mam antybiotyk ale jeszcze się wstrzymuję z jego wzięciem, przystawiam młodego częściej do tej piersi, może samo przejdzie.
Moja właśnie od dłuższego czasu znów zaczęła się ślinić, ciągle palec w buzi jakby czegoś szukała i wszystko tam tka, więc myślałam że już coś zaraz wyjdzie, a tu nic. Kurcze biedna jesteś, a gorąca kąpiel, masaż i "przecisnąć" to?
nieagatka
Losos jest bardzo tlusty a przy tym nie nalezy do lekkostrawnych, za to biala ryba owszem, dlatego powinno sie od takich zaczynac.A czemu biała?Kurczę ja jakoś zawsze od początku tego łososia robiłam
nieagatka
Karp to strasznie smieciowa ryba, taki odkurzacz jak tunczyk wiec tez ma w sobie duzo zanieczyszczen.Nam dr mówiła o karpiu. On ma duże ości, więc łatwo je powyciągać. Na filety trzeba uważać, bo tam często coś się zdarza.
nieagatka
Zaskoczylas mnie. U nas w takich filetach nie ma wogole osci. A dorsza mozna wogole dostac mrozonego, w malych kawalkach speclajnie dla dzieci, z gwarancja 0 osci.Zawsze kupuję zamrożonego fileta bo u nas raczej świeżej ryby nie uraczysz ale kupuje w takiej dobrej i sprawdzonej hurtowni i kupuję tam już od lat ale zawsze w mrożonym do ruszone mości No chyba że macie jakieś specjalne patenty na ich usunięcie
Tak dobrze że mi przypomniałaś jutro to zrobieMi przy montażu wyrzucił Pan chodniczek bo ponoć nie można tak montować. A dzidzia jaka zadowolona
misis188
No nic. Podjade tam i zapytam o dobrą rybke bez ości.Zaskoczylas mnie. U nas w takich filetach nie ma wogole osci. A dorsza mozna wogole dostac mrozonego, w malych kawalkach speclajnie dla dzieci, z gwarancja 0 osci.
reklama
Za ocean. Młody dobrze znosi podróże, więc trzeba nadrobić to z czego się rezygnowało przez 6 lat starań.A gdzie was wywialo?