nieagatka
Fanka BB :)
Ja. Super sprawa, duza wygoda i bezpieczenstwo dla malucha.Laseczki czy któraś z Was miała adapter do pasów do samochodu? Warto?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja. Super sprawa, duza wygoda i bezpieczenstwo dla malucha.Laseczki czy któraś z Was miała adapter do pasów do samochodu? Warto?
Asiu ja miałam i warto
Ja. Super sprawa, duza wygoda i bezpieczenstwo dla malucha.
Ja polecam z BeSafe. Służył mi 7 miesięcy i jest jak nowy. Pewnie lada chwila znowu go zamontuje.Ktore polecacie?
ja też mam ten model, używałam w poprzedniej i obecnej ciążyJa polecam z BeSafe. Służył mi 7 miesięcy i jest jak nowy. Pewnie lada chwila znowu go zamontuje.
Jest tylko jeden problem z nim. W sukienkach zapinanie jest komiczne. [emoji23][emoji23]
ja miałam tam cc, nie wspominam źleWybieram Borowska, bo tam chodziłam do szkoły rodzenia a jak nie będzie miejsc to wtedy Brochow. Mam nadzieję że uda się załapać na poród rodzinny, bo na Borowskiej są tylko dwie sale...
ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?
Kupujesz przez internet czy do galerii mus jechać?ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.
Jestem zadowolona ze wszystkich, chociaż z ecco (szerokie przody, miękka podeszwa, dopasowanie do stópki, zakładanie i zdejmowanie) i naturino (są bardzo miękkie) najbardziej.
Na lato miała osobno sandałki.
6740595061 nr aukcji z allegro. Ja mam ten i z sukienka jest ciekawieKtore polecacie?
Emel. Ceny kosmiczne, ale buty rewelacyjne, piekne i duzy wybor.Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?