reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja polecam z BeSafe. Służył mi 7 miesięcy i jest jak nowy. Pewnie lada chwila znowu go zamontuje.

Jest tylko jeden problem z nim. W sukienkach zapinanie jest komiczne. [emoji23][emoji23]
ja też mam ten model, używałam w poprzedniej i obecnej ciąży
tak jak Vinszka pisze zapinanie w sukience gwarantuje "pogniecioną" sukienkę

Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?

Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?
ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.
Jestem zadowolona ze wszystkich, chociaż z ecco (szerokie przody, miękka podeszwa, dopasowanie do stópki, zakładanie i zdejmowanie) i naturino (są bardzo miękkie) najbardziej.
Na lato miała osobno sandałki.

ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.
Jestem zadowolona ze wszystkich, chociaż z ecco (szerokie przody, miękka podeszwa, dopasowanie do stópki, zakładanie i zdejmowanie) i naturino (są bardzo miękkie) najbardziej.
Na lato miała osobno sandałki.
Kupujesz przez internet czy do galerii mus jechać?

reklama
Do góry