reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja polecam z BeSafe. Służył mi 7 miesięcy i jest jak nowy. Pewnie lada chwila znowu go zamontuje.

Jest tylko jeden problem z nim. W sukienkach zapinanie jest komiczne. [emoji23][emoji23]
ja też mam ten model, używałam w poprzedniej i obecnej ciąży
tak jak Vinszka pisze zapinanie w sukience gwarantuje "pogniecioną" sukienkę

Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?

Dziewczyny, a ja tu wpadłam, bo nie wiem jakie buty kupić tuptajacemu rocznikowi. Chodzi mi o takie zabudowane na teraz i też na lato. Macie swoich faworytów?
ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.
Jestem zadowolona ze wszystkich, chociaż z ecco (szerokie przody, miękka podeszwa, dopasowanie do stópki, zakładanie i zdejmowanie) i naturino (są bardzo miękkie) najbardziej.
Na lato miała osobno sandałki.

ja do tej pory miałam naturino (bardzo miękka skóra i podeszwa), ecco (kupuję na promocjach, bo ceny regularne mnie odstraszają), elefanten, pojedyncze egzemplarze z lasockiego.
Jestem zadowolona ze wszystkich, chociaż z ecco (szerokie przody, miękka podeszwa, dopasowanie do stópki, zakładanie i zdejmowanie) i naturino (są bardzo miękkie) najbardziej.
Na lato miała osobno sandałki.
Kupujesz przez internet czy do galerii mus jechać?

reklama
Do góry