reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@RedHotChiliPepper28 dziękuje że pytasz :yes: całkiem nieźle:):tak: Anastazja ma kilka warzywek ze soba a wczoraj były jabłuszka i bardzo smakowały :tak:oczywiście wszystko to, to słoiczki Gerbera :p je pół słoiczka na dzień i zastanawiam się czy nie dawać jej całego słoika dziennie tylko podzielonego na dwa razy :confused:co myślicie? ;) a poza tym muszę wam powiedzieć że u Anastazji coś się poprzestawiało :oops::o je w nocy! ratunku pomocy! o_O jak to cofnąć? :p:Dspała 8 h a teraz mam pobudki :( haha;) nagminnie szukam u Anastazji w paszczy zębów ale nie widu ni słychu :biggrin2: A jak tam u was? I @shaggy co u was?
Poprostu nie dawaj jedzenia :p woda i tyle. Może się budzić i wcale nie być głodną. Moja się budzi, a nie je w nocy od 4mcy. Z tym słouczkiem to jak chcesz, ja na początku dawałam pół slouczka dziennie. Drugą część używałam kolejnego dnia. Ja też szukam zębó:rofl2::rofl2: a co ide do lekarza to słyszę, że zęby idą haha

reklama
:rolleyes2:
Pora sie szykowac i pakowac:rolleyes2:
No właśnie, tylko jak na początku byłam podekscytowana ,tak teraz jestem przerażona ,im bliżej do porodu tym gorzej ze mną [emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystko odwlekam i tak naprawdę nie mam nic oprócz rzeczy kupionych na początku,chyba czas się ogarnąć [emoji16]

Tak ja tez przez pierwsze chyba 3 tyg. daje jej po pół słoiczka.. dziś przyszła mi myśl że może zacznę dawać 1 dziennie ale np. pół ok 11 i pół ok 16... czy to dobry pomysł? Zupełnie nie znam się na rozszerzaniu diety... Na szczęście daje jej cycka na leząco i za 20 min spi z nim dalej :p też przy okazji szczepień dowiedziałam się że to jedynie ślinianki pracują...:errr:
Nie wiem. Ja tak nie robiłam z jedzeniem. Może dziewczyny doradzą.

Tak ja tez przez pierwsze chyba 3 tyg. daje jej po pół słoiczka.. dziś przyszła mi myśl że może zacznę dawać 1 dziennie ale np. pół ok 11 i pół ok 16... czy to dobry pomysł? Zupełnie nie znam się na rozszerzaniu diety... Na szczęście daje jej cycka na leząco i za 20 min spi z nim dalej :p też przy okazji szczepień dowiedziałam się że to jedynie ślinianki pracują...:errr:
Mój mały przebudza się w nocy ale tylko w tym raz na jedzenie drugi sprawdza czy jestem :Dmysle ze śmiało możesz dawać już cały słoiczek.

No właśnie, tylko jak na początku byłam podekscytowana ,tak teraz jestem przerażona ,im bliżej do porodu tym gorzej ze mną [emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystko odwlekam i tak naprawdę nie mam nic oprócz rzeczy kupionych na początku,chyba czas się ogarnąć [emoji16]

Ogarniaj, pózniej juz jest mniej siły a niech Cię jeszcze szybciej złapie. Ja teraz mam duzo po braciszku ale do maja chce być gotowa juz ze wszystkim. Zaczną sie upały, napuchne, będę mieć roczek na głowie wiec chociaż jedno bedzie z glowy.

A mała nie chce całego czy Ty nie. Chcesz jej tyle dac?
Raczej to zależy od Ciebie czy rozłożysz to na 2 porcje jednego dnia ale ja zazwyczaj jak zostaje to dodaje to następnego dnia do kaszki, jogurtu bo koło 16 to wole co innego podać.

Ja bym już najchętniej wszystko kupiła, bo w tej ciąży chyba już całe wieki jestem :p A potem sobie przypominam który to tc i daję sobie siana. Chyba nigdy się nie doczekammmmmmmmm :huh::huh::huh:

Poprostu nie dawaj jedzenia :p woda i tyle. Może się budzić i wcale nie być głodną. Moja się budzi, a nie je w nocy od 4mcy. Z tym słouczkiem to jak chcesz, ja na początku dawałam pół slouczka dziennie. Drugą część używałam kolejnego dnia. Ja też szukam zębó:rofl2::rofl2: a co ide do lekarza to słyszę, że zęby idą haha

Ja o „idących” zębach to od 2 miesiąca słyszę [emoji23] ale faktycznie niektóre doszły bo mamy juz 3 [emoji6]

reklama
Do góry