reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
:huh:
Brzucha jeszcze nie widac, chyba ze mam wzdecia :p snilo mi sie dzisiaj ze jednej urosl wacek:huh:
Byłaby parka❤ miej w zapasie z jedne spodnie w uniwersalnym kolorze bo będzie się chłopak wstydził :p mi po cc wsadzili małego w szpitalne śpiochy ... uwaga różowe :-D ale dopiero zauważyłam to po paru dobrych godzinach i kazalam mężowi go szybko przebrać :D

reklama
są, są - nie wiem kto to będzie rodził :D
Jak to kto... Ty :tak: a tak poważnie to ja dziękuję Bogu ze nic nie zostało naszego na zimowisku bo bym nie wiedziała co zrobić,oddać bym nie umiała a wychować chyba nie dała rady . Starszy daje mi tak popalić ze szok... najchętniej to bym mu wpier..Ale wiem ze to nic nie pomoże . Ale już mi brakuje cierlliowosci do niego i argumentów,pyskata cholera się zrobiła a na dodatek jak dzisiaj tupał nogą ze złości to go przetrzymalam siła bo budził małego to próbował mnie odepchnać,na początku myślałam że mu nogi z dupy powyrywam a teraz jest mi zwyczajnie smutno i zastanawiam się gdzie popełniłam i popełniał błędy przy jego wychowywaniu :sad:

Do góry