reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
:huh:
Brzucha jeszcze nie widac, chyba ze mam wzdecia :p snilo mi sie dzisiaj ze jednej urosl wacek:huh:
Byłaby parka❤ miej w zapasie z jedne spodnie w uniwersalnym kolorze bo będzie się chłopak wstydził :p mi po cc wsadzili małego w szpitalne śpiochy ... uwaga różowe :-D ale dopiero zauważyłam to po paru dobrych godzinach i kazalam mężowi go szybko przebrać :D

reklama
są, są - nie wiem kto to będzie rodził :D
Jak to kto... Ty :tak: a tak poważnie to ja dziękuję Bogu ze nic nie zostało naszego na zimowisku bo bym nie wiedziała co zrobić,oddać bym nie umiała a wychować chyba nie dała rady . Starszy daje mi tak popalić ze szok... najchętniej to bym mu wpier..Ale wiem ze to nic nie pomoże . Ale już mi brakuje cierlliowosci do niego i argumentów,pyskata cholera się zrobiła a na dodatek jak dzisiaj tupał nogą ze złości to go przetrzymalam siła bo budził małego to próbował mnie odepchnać,na początku myślałam że mu nogi z dupy powyrywam a teraz jest mi zwyczajnie smutno i zastanawiam się gdzie popełniłam i popełniał błędy przy jego wychowywaniu :sad:

Do góry