reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A czemu? U nas niekapek byl od 5go do 9go miesiaca, a pozniej bidon z rurka. Nigdy nie slyszalam o tym, ze niekapki nie sa zalecane. Moja nauczyla sie w ten sposob, ze woda jest w niekapku, a mleko w butelce i sama o wode wolala.
Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnie:( sama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu

Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnie:( sama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu
To na pewno, ale to dziala tez w druga stone. Najpierw pije z niekapka i cwiczy jedne partie, a potem cwiczy inne partie z rurka.

Ja czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.

Tak czy siak, woda to podstawa, a z czego podajecie to już indywidualna sprawa.
Mój picie ze słomki załapał w tydzień. Najpierw mało co się nie "topił", a teraz sam biegnie do bidonu jak chce mu się pić. [emoji2]

My mamy z tt ale chyba czas zmienić. Polecacie coś? Ten okropnie ciężko się myje.

Ja czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.

Tak czy siak, woda to podstawa, a z czego podajecie to już indywidualna sprawa.
Mój picie ze słomki załapał w tydzień. Najpierw mało co się nie "topił", a teraz sam biegnie do bidonu jak chce mu się pić. [emoji2]

My mamy z tt ale chyba czas zmienić. Polecacie coś? Ten okropnie ciężko się myje.
Ja mam z munchkin i jest rewelacyjny dzieki temu, ze ma plywak wiex w kazdej pozycji mozna z niego pic
723833507_1_644x461_munchkin-kubek-niekapek-ze-slomka-box-207ml-bidon-szczecin%20(1).jpeg

Załączniki

• 723833507_1_644x461_munchkin-kubek-niekapek-ze-slomka-box-207ml-bidon-szczecin%20(1).jpeg
    723833507_1_644x461_munchkin-kubek-niekapek-ze-slomka-box-207ml-bidon-szczecin%20(1).jpeg
    15,8 KB · Wyświetleń: 509
reklama
Do góry