Aguleczka29
Fanka BB :)
Ja mam kubek 360 ale zastanawiałam się nad diody cup.A ten diody Cup ktoś miał?
Po opiniach wybrałam 360
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam kubek 360 ale zastanawiałam się nad diody cup.A ten diody Cup ktoś miał?
A czemu? U nas niekapek byl od 5go do 9go miesiaca, a pozniej bidon z rurka. Nigdy nie slyszalam o tym, ze niekapki nie sa zalecane. Moja nauczyla sie w ten sposob, ze woda jest w niekapku, a mleko w butelce i sama o wode wolala.Kochana te niekapku są podobno niezabardzo zalecane i lepsze są te z rurka
Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnie sama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tuA czemu? U nas niekapek byl od 5go do 9go miesiaca, a pozniej bidon z rurka. Nigdy nie slyszalam o tym, ze niekapki nie sa zalecane. Moja nauczyla sie w ten sposob, ze woda jest w niekapku, a mleko w butelce i sama o wode wolala.
To na pewno, ale to dziala tez w druga stone. Najpierw pije z niekapka i cwiczy jedne partie, a potem cwiczy inne partie z rurka.Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnie sama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu
Ja czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnie sama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu
Ja mam z munchkin i jest rewelacyjny dzieki temu, ze ma plywak wiex w kazdej pozycji mozna z niego picJa czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.
Tak czy siak, woda to podstawa, a z czego podajecie to już indywidualna sprawa.
Mój picie ze słomki załapał w tydzień. Najpierw mało co się nie "topił", a teraz sam biegnie do bidonu jak chce mu się pić. [emoji2]
My mamy z tt ale chyba czas zmienić. Polecacie coś? Ten okropnie ciężko się myje.
Uuuuu choinke trzeba przywiazac hehehe [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 926484 Pochwalę się Marcelina od 2tyg raczkuje jest wszędzie i zaczyna się podnosić a gdzie tu dalej. Muszę wszędzie za nią chodzić jednak lepiej było jak tylko siedziała hihi.
A ile już ma Twoja coreczka?Zobacz załącznik 926484 Pochwalę się Marcelina od 2tyg raczkuje jest wszędzie i zaczyna się podnosić a gdzie tu dalej. Muszę wszędzie za nią chodzić jednak lepiej było jak tylko siedziała hihi.