Ewunka
Fanka BB :)
Wspaniale !!!!!!!Hejka!Dawno mnie tu nie było i widzę, ze słabo z nowymi ciężarówkami .... wiec sie zgłaszam ... Chciałam powiedzieć,ze jestem w ciazy [emoji7][emoji1317] Naturals [emoji15][emoji33]Zobacz załącznik 920297
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale !!!!!!!Hejka!Dawno mnie tu nie było i widzę, ze słabo z nowymi ciężarówkami .... wiec sie zgłaszam ... Chciałam powiedzieć,ze jestem w ciazy [emoji7][emoji1317] Naturals [emoji15][emoji33]Zobacz załącznik 920297
U mnie nikt nie całował ja w buzie Tylko ja i mąż . Teraz jak jest duża to juz babcia ja całuje w poliki nosek ....J na pewno mam tego wirusa, Lilke calowalam i caluje miliard razy dziennie. W glowe, nogi, rece, brzuch - nigdy w usta, ani ja ani nikt.
Mnie neanotolog powiedział by nie pozwalać jej całować w twarz i tak robiłam .Ale opryszczką możesz zarazić jak już są wykwity na ustach np. A wirus jest uśpiony w zakończeniach nerwowych, więc ciężko przez pocałunek przekazać go.
Ania chodzi już od 11 m-ca bardzo żywe dziecko, wszędzie jej pełno, mamy już 8 ząbków A mama coraz częściej myśli o rodzeństwie, nie udaje się naturalnie to trzeba będzie się wybrać do kliniki, mrozakow niestety nie mamy, musimy zaczynać wszystko od nowa - ale warto!
Hejka!Dawno mnie tu nie było i widzę, ze słabo z nowymi ciężarówkami .... wiec sie zgłaszam ... Chciałam powiedzieć,ze jestem w ciazy [emoji7][emoji1317] Naturals [emoji15][emoji33]Zobacz załącznik 920297
Jestem w szoku!!ogromne gratulacjeHejka!Dawno mnie tu nie było i widzę, ze słabo z nowymi ciężarówkami .... wiec sie zgłaszam ... Chciałam powiedzieć,ze jestem w ciazy [emoji7][emoji1317] Naturals [emoji15][emoji33]Zobacz załącznik 920297
Co to za kalendarz? już raz myślałam że się udało bo okres się spóźnial kilka dni ale niestety
Spróbujemy, zobaczymy oby się udało A jak nie to odwiedzimy klinikęAplikacja My callendar [emoji6]
A jeśli mogę spytać u was jaki był problem?Tak z czystej ciekawości?Aplikacja My callendar [emoji6]