reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chodzi o to ze wisusy np opryszczki ktorej nie widac ( a sie ja ma ) dla niemowlaka mogą być śmiertelne....

– Opryszczka może być śmiertelna dla dziecka. Przed trzecim miesiącem życia organizm niemowlaka nie jest w stanie z nią walczyć. Wirus może spowodować uszkodzenia mózgu i wątroby. Pamiętaj, że aż 85 proc. społeczeństwa jest nosicielem wirusa opryszczki. Nie pozwól nikomu całować twojego malucha .
J na pewno mam tego wirusa, Lilke calowalam i caluje miliard razy dziennie. W glowe, nogi, rece, brzuch - nigdy w usta, ani ja ani nikt.

reklama
To dopiero 6 tc a ja jeszcE chyba nic nie czuje i mogłoby tak zostac [emoji6] a u Was jak tam? Ania juz chodzi?
Ania chodzi już od 11 m-ca:) bardzo żywe dziecko, wszędzie jej pełno, mamy już 8 ząbków :) A mama coraz częściej myśli o rodzeństwie, nie udaje się naturalnie to trzeba będzie się wybrać do kliniki, mrozakow niestety nie mamy, musimy zaczynać wszystko od nowa - ale warto! :)

Do góry