reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziś ja przyszłam się pożalić na własną głupotę (?), naiwność czy wiarę w lekarzy... Pokazywałam Wam jakiś czas temu, że mojej Małej zrobiły się takie chrosty wokół ust i wszyscy pediatra, położna, że to od śliny... Ograniczyliśmy smoka do minimum, męczyłam te dziecko, ciągle ze szmatką biegałam i wycierałam jej buzie, a to coraz gorzej wyglądało.. .Wczoraj nie wytrzymałam i widząc je już przy oczach oraz policzkach poszłam po radę do innego lekarza, okazało się że to jakieś zakażenie bakteryjne i pilnie do dermatologa :-( w poniedziałek będę błagać, żeby mnie przyjęli na cito. Jestem na siebie wściekła, że coś czułam że to nie ślina, ale ślepo wierzyłam, że tak jest... Mam tylko nadzieję, że nie skończy się to pobytem na oddziale :-(

reklama
Czy wasze maluchy też w nocy mają takie lodowate rece? @RedHotChiliPepper28 będę trzymała kciuki żeby tylko nie szpital. Może obędzie się na jakiś kropelkach i to w domku. Dużo zdrówka:*

Moja ciągle ma zimne rączki :-)

Dziękujemy przyda się, ja to liczę na same kremy i maści, że to zewnętrznie ogarniemy, bo innych problemów nie ma, żadnych gorączek, senności itd. Ale jak na nią patrzę to serce mi pęka

Dziś ja przyszłam się pożalić na własną głupotę (?), naiwność czy wiarę w lekarzy... Pokazywałam Wam jakiś czas temu, że mojej Małej zrobiły się takie chrosty wokół ust i wszyscy pediatra, położna, że to od śliny... Ograniczyliśmy smoka do minimum, męczyłam te dziecko, ciągle ze szmatką biegałam i wycierałam jej buzie, a to coraz gorzej wyglądało.. .Wczoraj nie wytrzymałam i widząc je już przy oczach oraz policzkach poszłam po radę do innego lekarza, okazało się że to jakieś zakażenie bakteryjne i pilnie do dermatologa :-( w poniedziałek będę błagać, żeby mnie przyjęli na cito. Jestem na siebie wściekła, że coś czułam że to nie ślina, ale ślepo wierzyłam, że tak jest... Mam tylko nadzieję, że nie skończy się to pobytem na oddziale :-(

Nie obwiniaj sie. Skad moglas wiedziec? Ufaj intuicji i nigdy nie watp w to, ze jestes najlepsza Mama pod sloncem dla swojego dziecka.
Trzymam kciuki, zeby szpital nie byl potrzebny.

Nie obwiniaj sie. Skad moglas wiedziec? Ufaj intuicji i nigdy nie watp w to, ze jestes najlepsza Mama pod sloncem dla swojego dziecka.
Trzymam kciuki, zeby szpital nie byl potrzebny.

Dziękuję. Wkurzam się, bo mogłam wcześniej zareagować, drążyć i bardziej posłuchać siebie. Teraz nie wiem co będzie dalej, co to jest i jeszcze mam w głowie czy nie zostaną jej po tym jakieś blizny :-( twarz, dziewczynka... Masakra...

Dziękuję. Wkurzam się, bo mogłam wcześniej zareagować, drążyć i bardziej posłuchać siebie. Teraz nie wiem co będzie dalej, co to jest i jeszcze mam w głowie czy nie zostaną jej po tym jakieś blizny :-( twarz, dziewczynka... Masakra...
Co do blizn - nie sadze. Mam kolezanke, ktora w liceum miala doslownie otwarte rany na twarzy od tradziku, ktory tez mial podloze bakteryjne. Trwalo to chyba ponad rok. Widzialam ja potem kilkakrotnie po latach i ma teraz piekna cere, lepsza niz ja [emoji6]
Spokojnie, wiesz juz co sie dzieje, idzieciw do lekarza. Musi byc dobrze. Nastepnym razem posluchasz instynktu i nie dasz sobie wmowic, ze nie. Wiem z doswiadczenia [emoji4]

Jasani, Misis dzięki za info. Nie mam fb a martwię się o dziewczyny. Jeszcze dziś światowy dzień wcześniaka i wszędzie jakieś historie. Dobrze że jest mleko, Gosia wytrwała babka. Oby operacje przeszła szybko i bez komplikacji. Dziewczyny piszcie jak będziecie mieć jakieś wieści.
Ja przez ti wlasnie fb zalozylam:)

reklama
Do góry