misis188
Fanka BB :)
A jestes pewna ze to po szczepieniu? My dzis tez mielismy ale Hubcio zachowuje sie normalnie. Moze boli go miejsce wklucia. Nie ma tam zaczerwuenionego albo opuchnietego? Ja bym mu zrobila oklad na to miejsce-łyżeczkę sody rozpuść w i teraz nie pamietam czy szklance czy pol wody. Bezpieczniej w szklance, daj na jakis gazik i przyloz.Dziś kończy 2 miesiące. A po tych szczepieniach jest strasznie marudny Już nie wiem co mam robić, leżeć nie, nosić nie, masować brzuszek też źle . Aż mnie czyści ze stresu. Powiedzcie że jutro będzie lepiej.
A my zgodnie z zaleceniami probowalismy dokarmic mm. Help! On nie chce butli. Jak skonczyly sir spacery to i butli nie podajemy chyba ze ja gdzies idę tj. Wuzyta u dentysty raz na miesiac gdzes. Kozwa dziś probowalam wszystkich 5 butli-2 z dr beckersa czy jak mu tam, z odciagacza z canpolu, z aventu i taka ze szpitala ze smoczkiem nuka. Ja nie wien czy on czuje moje mleko czy jak ale masakra. Jutro dam mezowi butle to moze od niego wypije a jak nie to bede musiała jechać na swoich cycksch i zmusic go zeby wiecej jadl. Jak dalsm mu butle to smoczek z jednej strony na druga daje, nie pije, pluje, placze, tylko wyciagam cyca to ladnie je oczywiście piers